Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
ΓΙΩΡΓΟΣ

Παλικάρια έχω το nokia lumia 730 με δύο κάρτες sim vodafone, μία μόνο για ομιλία και μία μόνο για δεδομένα μετά το hard reset διαπίστωσα πως δεν έχω ίντερνετ.
υποψιάζομαι πως κάποια ρύθμιση θέλει, αλλά ποια;
γνωρίζει κανείς;
ΟΚ ΒΡΗΚΑ ΤΗ ΛΥΣΗ.

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

jophiel

Μήπως θα μπορούσες να την μοιραστείς και με τους υπόλοιπους; Κάποιος άλλος μπορεί να έχει το ίδιο πρόβλημα. Ευχαριστώ.

4 Σχόλια

ΓΙΩΡΓΟΣ

jophiel, δε ξέρω τι από όλα που έκανα ήταν αυτό που διόρθωσε το πρόβλημα, γιαυτό και δε το ανέφερα. αν γράψω όλα αυτά που έκανα, σίγουρα όποιος τα επιχειρήσει θα μπερδευτεί περισσότερο. πείραξα ότι ρύθμιση υπάρχει στη συσκευή και κάποια στιγμή κάπως είχα ίντερνετ.
πάντως ακόμη και τώρα έχω μια απορία, την οποία θα λύσω αύριο που θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα, ο λόγος είναι ότι δε μπορώ να αλλάξω την επιλογή '' μέγιστη ταχύτητα σύνδεσης'' και να το κάνω από 2G σε 3G, πάντως η ταχύτητα θεωρώ είναι καλή, αφού μπορώ και βλέπω βίντεο χωρίς κολλήματα.

ΓΙΩΡΓΟΣ

τελικά η σωστή λύση δόθηκε σε ένα κατάστημα της vodafone.
ο τεχνικός που ασχολήθηκε με το κινητό μου, μου είπε πως κατάργησε τις ρυθμίσεις APN και πέρασε άλλες από την αρχή. όμως τι ακριβώς εννοεί με αυτό δε γνωρίζω να απαντήσω.
υ.γ. 22-6-2016 Πάντως μια λύση είναι τώρα που το γνωρίζουμε να κάνουμε ένα σώσιμο της οθόνης με τις ρυθμίσεις και μετά να προχωράμε στο hard reset.

Όνομα χρήστη