La ce să fiți atenți

• Scriu întrebările mele despre produs.
  • Evit întrebările despre disponibilitate, preț și cursul comenzii mele.
  • Îmi protejez informațiile personale și nu le public.
  • Nu folosesc expresii obscene sau ofensatoare.

Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs

Toate întrebările
dimitRIS_vaRoutis

Αγόρασα το Iphone 6 64 GB , μετά απο 4 μήνες , άρχισε να σβήνει χωρίς λόγο . Το πήγα για service στην infoquest ( Επίσημος service apple ) και μου ζήτησαν 400 ευρώ για επισκευή γιατί είχε υγρασία !!!!! Το τηλ φυσικά δεν είχε κάτι τέτοιο και το πήρα αμέσως πίσω χωρίς να δώσω χρήματα. Για να μου το αποδείξουν μετά απο παράπονά μου μου έστειλαν φωτογραφία ενός κινητού η οιποία έδειχνε οτι έχει υγρασία. Όταν κοίταξα τα settings της φωτογραφίας διαπίστωσα μετα λύπης μου οτι η φωτογραφία είχε τραβηχτεί πολύ μεταγενέστερα και μάλιστα ημερομηνία την οποία εγω είχα ήδη το κινητό στα χέρια μου !! Λυπάμαι που έδωσα τόσα χρήματα και δεν έχω τηλ . Δεν θα ξαναπάρω ποτέ apple .

Nume de utilizator

1 Răspuns

hondarepsol

Δεν πήρα ουδέ ποτέ στην ζωή μου Apple παρόλου που από επιδοτήσεις κτλ παίρνω πάρα πολύ ακριβά τηλέφωνα.Ουδέ ποτέ δεν πήρα Apple γιατί απλά ξέρω πως κοροϊδευει τον κόσμο από πολλές απόψεις.Άσε που δεν αξίζει όσο το κοστολογούνε σε καμία μα καμία των περιπτώσεων ! Επίσης έπρεπε να δώσεις 100 ευρώ , να τους κάνεις μία μήνυση , και να τους εξευτελίσεις που σου φάγανε έτσι απλά τόσα χρήματα λες και τα γεννάς !

Nume de utilizator