Worauf man achten sollte

• Ich schreibe meine Fragen zum Produkt.
  • Ich vermeide Fragen zur Verfügbarkeit, zum Preis und zum Ablauf meiner Bestellung.
  • Ich schütze meine persönlichen Informationen und veröffentliche sie nicht.
  • Ich verwende keine obszönen oder beleidigenden Ausdrücke.

Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an

Alle Fragen
fraou

Θα μπορούσε κάποιος που έχει τον συγκεκριμένο αφυγραντήρα, να με ενημερώσει αν είναι θορυβώδης; Σε κριτικές μεγαλοκαταστημάτων, άλλοι γράφουν ότι είναι αθόρυβος και άλλοι ότι δεν μπορούν να κοιμηθούν το βράδυ. Τι πραγματικά ισχύει;

Benutzername

3 Antworten

Benutzername
Athanasios_Berdekas

όταν βάζεις το χέρι σου στο αέρα που βγάζει τον αισθάνεσαι κρύο ή ελαφρως ζεστό;

1 Kommentar

Benutzername
Konstantinos_Tsafos

Προηγουμένως είχα τον MDB-10100HI - 37db (τον έστειλα για έλεγχο στην αντιπροσωπεία γιατί μου έκανε κάποια θεματάκια) και έπειτα αγόρασα τον συγκεκριμένο Black Friday - 35db για να μην μείνω χωρίς αφυγραντήρα μέχρι να ολοκληρωθεί ο έλεγχος, και οι δύο τοποθετημένοι στο δωμάτιο. Έχω μείνει ευχαριστημένος και από τους 2 αν και με τον πρώτο ήμουν λίγο πιο πολύ διότι ο ανεμιστήρας ακουγόταν πιο έντονα και προσωπικά εμένα με κοίμιζε, αντίθετα στον 12120-INV ενώ είναι πράγματι πιο αθόρυβος, εν τούτοις ο ανεμιστήρας ακούγεται λιγότερο λόγω προηγμένης τεχνολογίας και χαμηλότερης κατανάλωσης ενέργειας και ο συμπιεστής κάνει έναν θόρυβο σαν να ακούς ψυγείο, το πρώτο βράδυ με ενοχλούσε λίγο αλλά μετά τον συνήθισα. Εν ολίγοις, σε καμία περίπτωση δεν τον λες θορυβώδη!

Benutzername