Θα μπορούσε κάποιος που έχει τον συγκεκριμένο αφυγραντήρα, να με ενημερώσει αν είναι θορυβώδης; Σε κριτικές μεγαλοκαταστημάτων, άλλοι γράφουν ότι είναι αθόρυβος και άλλοι ότι δεν μπορούν να κοιμηθούν το βράδυ. Τι πραγματικά ισχύει;
Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an
Θα μπορούσε κάποιος που έχει τον συγκεκριμένο αφυγραντήρα, να με ενημερώσει αν είναι θορυβώδης; Σε κριτικές μεγαλοκαταστημάτων, άλλοι γράφουν ότι είναι αθόρυβος και άλλοι ότι δεν μπορούν να κοιμηθούν το βράδυ. Τι πραγματικά ισχύει;
3 Antworten
Προηγουμένως είχα τον MDB-10100HI - 37db (τον έστειλα για έλεγχο στην αντιπροσωπεία γιατί μου έκανε κάποια θεματάκια) και έπειτα αγόρασα τον συγκεκριμένο Black Friday - 35db για να μην μείνω χωρίς αφυγραντήρα μέχρι να ολοκληρωθεί ο έλεγχος, και οι δύο τοποθετημένοι στο δωμάτιο. Έχω μείνει ευχαριστημένος και από τους 2 αν και με τον πρώτο ήμουν λίγο πιο πολύ διότι ο ανεμιστήρας ακουγόταν πιο έντονα και προσωπικά εμένα με κοίμιζε, αντίθετα στον 12120-INV ενώ είναι πράγματι πιο αθόρυβος, εν τούτοις ο ανεμιστήρας ακούγεται λιγότερο λόγω προηγμένης τεχνολογίας και χαμηλότερης κατανάλωσης ενέργειας και ο συμπιεστής κάνει έναν θόρυβο σαν να ακούς ψυγείο, το πρώτο βράδυ με ενοχλούσε λίγο αλλά μετά τον συνήθισα. Εν ολίγοις, σε καμία περίπτωση δεν τον λες θορυβώδη!