Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
varmatolou338

ΣΑΝ ΤΑΜΠΛΕΤ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΑΛΛΑ ειναι το καλυτερο αφου ειναι το μονο ταμπλετ που απο δεκεμβριο που το παρακολουθο δεν εχει πεσει σεντ 420 ΚΑΡΦΩΤΑ για οσους περιμενουν να πεσει θα καταντισουν ραββινοι αχχαχααχ μεχρι να πεσει .προσωπικα δεν μπαινω στο χορο τους οποτε γουσταρουν να χορευουμαι εδω παιζει δουλεμα με τα μισα λευτα παιρνεις αξιολογο και επωνιμο ταμπλετ δεν γινετε ρε παιδια να εχει ταμπλετ οσο ενα i5 laptop το θεωρω κοροιδια !!! επι του προκιμενοΥ πηρα 211 ε το σαμσΟΥνγ προ και ειμαι φουλ ευχαριστιμενος

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

Όνομα χρήστη
technology

Λοιπόν, ήταν η πρώτη φορά που πήρα κάποιο προϊόν της Apple και συνειδητοποίησα το εξής: Οι συσκευές της εταιρίας αυτής έχουν πιο ελαφρύ λογισμικό κι έτσι δεν χρειάζονται πάρα πολύ μεγάλα σπεκς για να μην κολλάνε καθόλου. Από φίλους ακούω πως κάτι samsung δεν αποδίδουν τόσο καλά όσο θα έπρεπε...

2 Σχόλια

varmatolou338

με αυτην τι λογικη υπαρχουν τα win ταμπλετ με 100ε!!!!! που και αυτα τρεχουν νερακι και ειναι το ιδιο στιλ με διαφορετικες τιμες!!!!! Και δεν κολανε ποτε 2 η φιλοι σου εδωσαν πχ 410ε που εχει το air σε αντιστοιχο ανδροιντ (με αυτα τα λευτα περνεις αγγελους) και δεν τους αρεσε- kolage????

technology

Τέλος πάντων δεν είμαι ούτε fanboy της apple ούτε fanboy της samsung. Απλά από δική μου εμπειρία ξέρω πως τα android ΜΟΝΟ κολλάνε υπεραρκετά και μου σπάνε τα νεύρα. Βέβαια η apple έχει μόνο λογισμικό και ποιότητα κατασκευής. Αλλιώς τα specs τα βρίσκεις σε πολύ φθηνότερες συσκευές.

Όνομα χρήστη