La ce să fiți atenți

• Scriu întrebările mele despre produs.
  • Evit întrebările despre disponibilitate, preț și cursul comenzii mele.
  • Îmi protejez informațiile personale și nu le public.
  • Nu folosesc expresii obscene sau ofensatoare.

Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs

Toate întrebările
xristopoulos1994

Καλησπέρα... η λειτουργεία που το θέλω είναι να γραφω κειμενα στο world (με ασύρματο πληκτρολόγιο ) να μπαίνω στα ειδησεογραφικά sites τα κειμενα να τα τροποποιω και να τα ανεβαζω. Εν ολίγοις το χρειάζομαι για λόγους δουλειάς. Πάω στην επιλογή των 16gb για το λογο πως δεν θέλω να το φορτωσω με εφαρμογές αλλά αντίθετα το θέλω για συγκεκριμένο λογο. Επίσης διαλεγω iPad και όχι laptop γιατι είναι πιο μικρο πιο ελαφρύ πιο διακριτικό και μετακεινειται πιο ευκολα. Για το σκοπό που το θέλω πιστεύεται οτι παραπάνω με καλύπτει? Και αν ναι πιστεύεται πως μια 3ετια με τέτοια χρηση θα μου τη βγάλει? Είναι ή πρωτη φορά που σκέφτομαι να πάρω apple

Nume de utilizator

1 Răspuns

kostal-x

Δε νομίζω ότι σε καλύπτει για τη χρήση που το θες. Είναι πολύ καλό μηχάνημα αλλά στην επεξεργασία κειμένου θα αντιμετωπίσεις δυσκολίες.. 3ετία θα σου βγάλει σίγουρα το θέμα είναι κατα πόσο μπορεί να επεξεργαστείς κείμενο χωρίς ποντίκι και Microsoft word. Αν παρόλαυτα πιστεύεις ότι μπορείς με κάποιο τρόπο να προσαρμοστείς το συνιστώ ανεπιφύλακτα γιατί απλά για ανάγνωση σερφάρισμα κτλ είναι κατά την ταπεινή μου γνώμη ότι καλύτερο κυκλοφορεί.

Nume de utilizator