За какво да внимавате

• Пиша въпросите си относно продукта.
  • Избягвам въпроси за наличността, цената и хода на моята поръчка.
  • Защитавам личната си информация и не я публикувам.
  • Не използвам неприлични или обидни изрази.

Вижте подробно условията за ползване за Въпросите за продукта

Всички въпроси
ΓΙΩΡΓΟΣ

η κορυφαία φωτογραφική μηχανή στο μέγεθος και την τιμή της, από την ώρα που παρουσιάστηκε και ως τώρα.
την παρακολουθώ από προτού ακόμη κυκλοφορήσει, όμως η κατρακύλα του ευρώ έναντι του δολαρίου την κρατά σε αρκετά υψηλή τιμή.
μόλις αγγίξει τα 450 ευρώ τη << χτύπησα>> αμέσως, αναφέρομαι για τιμή στο εξωτερικό βέβαια, γιατί για Ελλάδα δε το βλέπω σύντομα.

Потребителско име

3 Отговора

kleanthisrdoct

Καλησπέρα Γιώργο Θέλω μία φωτογραφική μηχανή κυρίως για μη επαγγελματική χρήση και κυρίως για φωτογραφίες ( αλλά ωστόσο θα βγάζω και βίντεο ) .. Μετά από κάποια έρευνα είμαι μεταξύ των :
1) canon g7x και 2) Sony α5000 Kit (16-50 PZ OSS) αν μπορείς βοήθησε με ποια να διαλέξω Σε ευχαριστώ πολύ

Потребителско име

3 Коментара

kirgidis90

Αλλά δεν ξερεις αν σου βαλουν και τελωνείο αφου ερχεται απο Hong Kong. 449€ στην Ελλάδα αυτη την στιγμή με το cash back των 50€ και εγγυηση αντιπροσωπείας

ΓΙΩΡΓΟΣ

Επίσης ενδεχομένως να μην υποστηρίζει και Ελληνικά. Όταν αγόρασα τη δική μου πριν μερικούς μήνες, καμία από Κίνα και Αμερική δεν υποστήριζε Ελληνικά.
Οπότε αν κάποιος θέλει να την πάρει από έξω ας ρωτήσει από πριν.

Потребителско име
Konstantinos Skan

Την αγόρασες τελικά; Αν ναι, μπορείς να μου πεις σε παρακαλώ τι μου προτείνεις, αυτή ή την RX 100iii?
Την θέλω κυρίως για βίντεο καλής ποιότητας (cinematic στυλ), αλλά και για vlog. Τι προτείνεις;
Ευχαριστώ!

1 Коментар

ΓΙΩΡΓΟΣ

καλημέρα, η sony rx3 ήταν η επιλογή μου πριν κυκλοφορήσει η canon g7x και μάλιστα πέρυσι βγήκε πρώτη στην κατηγορία της στην κατάταξη των βραβείων eiso.
αν όπως γράφεις το βασικός λόγος που θέλεις μια φωτογραφική μηχανή είναι το βίντεο τότε μεταξύ αυτών των δύο σου προτείνω την sony rx3.
όμως αν το βίντεο είναι λόγος που θα δώσεις τόσο πολλά χρήματα, γιατί δεν αγοράζεις μια βιντεοκάμερα;
πιστεύω, πως με πολύ λιγότερα χρήματα από αυτά που κοστίζει η sony rx3, αγοράζεις βίντεο-κάμερα με καλύτερες δυνατότητες.
αυτά όσον αφορά τη σύγκριση για το βίντεο και ΜΟΝΟ.

Потребителско име