Καλησπέρα Γιώργο Θέλω μία φωτογραφική μηχανή κυρίως για μη επαγγελματική χρήση και κυρίως για φωτογραφίες ( αλλά ωστόσο θα βγάζω και βίντεο ) .. Μετά από κάποια έρευνα είμαι μεταξύ των :
1) canon g7x και 2) Sony α5000 Kit (16-50 PZ OSS) αν μπορείς βοήθησε με ποια να διαλέξω Σε ευχαριστώ πολύ
4 Comments
Σε ευχαριστώ πολύ για τι συμβουλές σου Γιώργο !!
Τελικά επέλεξα τη canon !
Καλορίζικη λοιπόν, και καλές λήψεις. χαίρομαι, αν κατάφερα να φανώ έστω και ελάχιστα χρήσιμος. αν θέλεις να ασχοληθείς μέχρι να την παραλάβεις κατέβασε τις οδηγίες χρήσης από εδώ http://www.camerauserguide.net/canon-powershot-g7-x-camera-user-manual-instruction-manual-user-guide-pdf/25867
ή αν θέλεις, μπορώ να σου τις στείλω εγώ. σίγουρα θα βρεις πάρα μα πάρα πολλά, ενδιαφέροντα πράγματα μέσα στις 202 σελίδες που έχει πληροφορίες για την canon g7x
και ευτυχώς για μένα τουλάχιστον όλα γραμμένα στην Ελληνική γλώσσα. αν αγοράσεις κάρτα μνήμης να προσέξεις να είναι πολύ γρήγορη και να υποστηρίζει το πρότυπο uhs1. θα σου χρειαστεί αν θέλεις να βγάζεις γρήγορα πολλές φωτογραφίες ψηλής ανάλυσης. καλό είναι να μπορεί να γράψει η κάρτα τουλάχιστον 45 mb / second.
, ισχύει και για το φίλο takis_trianta
Καλορίζικη kleanthisrdoct!
Εγώ θα την χτυπήσω το Πάσχα...ανυπομονώ! Βρήκα μία κάρτα μνήμης ( Sandisk Extreme Plus SDHC 32GB Class 10 U3 (Ταχύτητα Ανάγνωσης & Εγγραφής: 80 MB/s, 60 MB/s) ),
δεν νομίζω ότι χρειάζεται κάρτα SDΧC.....η μήπως χρειάζεται..??
Την αγόρασα και γώ ,ξεκίνησα το διάβασμα του manual.....και έχει πολύ πράγμα..!!