What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Pagolino

Εχω το Note4 το πηρα το Ιανουαρ 2015, αλλαξα 2 φορές μπαταρίες.Τουλαχιστων νομιζα οτι ειναι μπαταρίες....γιατι καθε φορα γινοταν και χειροτερα.Κολλούσε εκανα επανεκκίνηση και δούλευε κανονικα.Προς το τελος πριν παράδοση εκανα εργοστασιακές ρυθμίσεις, δουλευε αλλα πολυ αργα μεχρι που κολλουσε.Στο τελος δεν ανοιγε καθόλου.Το πηγα στη Samsung και μου εβγαλα κοστος επιδιόρθωσης 367ευρο. Και στο Publik το εχουν 398ευρο!Δεν το αφησα για επιδιόρθωση, πληρωσα μονο τον έλεγχο 8,51ευρο.Νομιζω το μοντελο αυτό το αδίκησαν πολυ.Για την τιμη αγορας του δεν απέδωσε στο χρονο αντοχή.Προσωπικά δεν νομιζω να ξαναμπεί στις επιλογες μου η Samsung.

Username

1 Reply

aaaassss62

Είχα ακριβώς τα ίδια προβλήματα με όλες τις μπαταρίες του εμπορίου που γράφουν samsung και πωλούνται ως γνήσιες. όμως καμιά δεν είναι. Μέχρι που πήγα στον δησιο πήρα μια που δεν έγραφε samsung και ξαφνικά τα προβλήματα εξαφανηστικαν. από διάρκεια κρατάει ακριβώς όπως όταν πήρα καινούργιο το τηλ.Έχει και ένα χρόνο εγγύησης

1 Comment

Ferdinanto_Lipuma

Φιλε μου διαβαζα ενα σχολιο σου παλια ομοσ και δνεν ξερο αν μπορησ να μου απαντισησ και ολασ..για τη μπαταρια του smsung galaxy note 4 που μπορο να το βρο (γραφησ δησιο)που ειναι αυτο!!!

Username