Καλημέρα , χρόνια πολλά . Από θόρυβο και γενικά είστε ευχαριστημένοι ;;
Вижте подробно условията за ползване за Въпросите за продукта
2 Отговора
Πραγματικά αθόρυβο. δεν μπορώ να φανταστώ πόσο πιο αθόρυβο θα είναι το Samsung.... Αρκετά ικανοποιημένος από την αγορά του καθαρίζει καλά και έχει πολύ καλή ποιότητα κατασκευής. και εγώ ήμουν μεταξύ του Samsung και ενός candy αλλά μου πρότειναν το συγκεκριμένο LG στα ίδια λεφτά ως πιο ποιοτική κατασκευή και με λιγότερες βλάβες. το μόνο μείον σε σχέση με το Samsung είναι ο σχεδιασμός όπου είναι πολύ απλοϊκός και έχει πιο μικρή οπή για την τοποθέτηση των ρούχων.
καλησπέρα και χρόνια πολλά!Και εγώ έψαχνα κριτικές για το συγκεκριμένο πληντυριο και έκανα copy-paste το κωδικό του πληντυριου στο google και μου έβγαλε αξιολογήσεις από public και κοτσωβολο.Απο το public ένας που το αγόρασε έγραψε αθόρυβο πάντως..Γενικά αν και όχι πολλές αξιολογήσεις έχει καλές κριτικές.Παρεπιπτωντος public 499 κοτσωβολος 469.Εγω είμαι μεταξύ αυτό και 1 άλλο που είδα της samsung 9kg το samsung ww90cgc04daele.και τα 2 πληντυρια 9kg kαι τα 2 με ατμό το samsung έχει χαμηλότερο θόρυβο και πιο χαμηλή κατανάλωση το lg έχει το αυτόματο ζυγισμα.Απο εβδομάδα μετά τις γιορτές θα πάω κάποιο να κλείσω απλά δν έχω κατασταλάξει ακόμα σε πιο από τα 2 (είναι στα ίδια χρήματα περιπου)