το κινητο μου αρεσει τρομερα σαν εμφανιση κ ημουν στο τσακ να το παρω μεχρι που μου βαλαν στο μυαλο κ το lg g4.ποιο καινουριο κ ποιο γρηγορο κ καλυτερη οθονη κ καμερα κ τετοια λεει.αυτο ομως ειναι μεταλλικο κ οχι πλαστικουρα σα το lg.ειμαι απιστευτα μπερδεμενος κ καθε γνωμη μετραει ειδικα απο καποιον που χει δουλεψει ή εστω εχει δει απο κοντα κ τα 2.αξιζουν τα παραπανω που εχει το lg ή ειναι αμελητεα σε σχεση με το μεγεθος της οθονης κ την ποιοτητα των υλικων του mate7;
4 Σχόλια
ξερουμε τιμη περιπου κ ποτε θα κυκλοφορισει αν υποθεσω οτι δεν εννοεις το 20015 οποτε λεω να μη περιμενω τοσο :P
χαχαχχα οχι ενταξει 2015 εννοούσα /.. το ποτε κ ποσο δεν το ξερω,λογικα για τελος του 2015 το περιμενουν. εχουν κυκλοφορησει τα χαρακτηρηστικα του ομως στο gsm arena κ δειχνει τουμπανο με kirin 950, 4gb ram κ επιτελους μια δυνατη καρτα γραφικων T880( ανωτερη κ απο του note 5) Σιγουρα θα ειναι τσιμπημενο στην αρχη φιλε οποτε αν βιαζεσαι χτυπα το 7αρι..
http://www.gsmarena.com/huawei_mate_8-7239.php
ωραιος,θενξ φιλε.ενα μηνα μπορω να περιμενω.θα το σκεφτω κ λιγο παραπανω κ θα δω.ακομα κ κατι αλλο να παρω μαλλον οταν βγει το 8αρι θα το τσιμπησω πουλωντας οτι παρω τωρα.να σαι καλα.
τιποτα φιλε να εισαι καλα,καλες αγορες κ οταν ψωνισεις πες μας εντυπωσεις!δες κ το lenovo viber z2 pro ετσι για ποικιλια, δυνατο phablet k καλη τιμη..