Αξίζει να την πάρω το σώμα μεταχειρισμενο 17.000κλικ με 600€? Την θέλω κυρίως για βίντεο. Επίσης κάποια πρόταση για φακό??
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
Αξίζει να την πάρω το σώμα μεταχειρισμενο 17.000κλικ με 600€? Την θέλω κυρίως για βίντεο. Επίσης κάποια πρόταση για φακό??
2 Απαντήσεις
είναι οτι χειροτερο εχω δει σε λήψη βιντεο.
Για φωτογραφία είναι εξαιρετική. Την εχω συνοδεψει με 20mm Tamron ,85mm Sony ,70-300mm Tamron. O kit φακός ακυρώνει τις φωτογραφικές τις δυνατοτητες.
Ο πιο value for money φακός που της έχω πάρει είναι της tamron o 28-75 2.8 που καλύπτει μεγάλο εύρος χρήσεων.
Σίγουρα με 600 ευρώ μεταχειρισμένη μπαίνεις οικονομικά στο χώρο του full frame.
Τώρα για βίντεο, αναλόγως τη χρήση.. Για τι βίντεο μιλάμε; Το μέχρι 60fps 1080p δεν ξέρω πόσο ικανοποιητικό θα είναι στο προσεχές μέλλον, αλλά ξαναλέω έχει να κάνει με τη χρήση που τη θέλει κανείς.
Προσωπικά επέλεξα την a7iii που έχει 120fps στο 1080 για ακόμα πιο slow motion, μεγαλύτερη μπαταρία και εξαιρετικό auto focus. Από την άλλη μπορεί οι απαιτήσεις να μην είναι ούτε για cinematic slow motion, ούτε για full frame.
Μήπως θα ήταν εξίσου καλή επιλογή μια cropped sensor mirrorless αναλόγως?
Τέλος, θα κοιτούσα στο youtube πράγματα όπως διάρκεια ζωής μπαταρίας, auto focus tests, video samples και συγκριτικά με άλλες κάμερες είτε της ίδιας εταιρείας ή Canon που να έχει dual pixel auto focus