Μια ερώτηση όποιος γνωρίζει Σε περίπτωση που δεν έχω ίντερνετ στο σπίτι μπορώ να το ρυθμίσω να ανοιγοκλείνει της ώρες που επιθυμώ???
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
Μια ερώτηση όποιος γνωρίζει Σε περίπτωση που δεν έχω ίντερνετ στο σπίτι μπορώ να το ρυθμίσω να ανοιγοκλείνει της ώρες που επιθυμώ???
3 Απαντήσεις
Ναι, μπορεις κανονικα, οτι ρυθμιση κανεις μεσα στο switch αποθηκεύεται και δεν εχει σχεση με το internet. Το εχω δοκιμάσει μια μερα που λγο εργασιων δεν ειχαμε internet στην περιοχη 3 μερες o θερμοσιφωνας ανοιγε καθε πρωι για 25 λεπτα οπως το ειχα ορισει εγω οταν ειχαμε internet.
Μπορείς να το κάνεις και χωρίς ίντερνετ αρκεί να υπάρχει wifi. Μπορείς δηλαδή να βάλεις ένα παλιό σου router , να φτιάξεις ένα ssid και ας μην βγαίνεις στο ίντερνετ, να συνδέσεις το διακόπτη και να το προγραμματίσεις από το κινητό σου με την προϋπόθεση ότι και αυτό είναι συνδεδεμένο στο ίδιο δίκτυο και θα δουλεύει μια χαρά. Εφόσον όμως δεν έχει ίντερνετ το σπίτι δεν θα μπορείς να το διαχειριστείς απομακρυσμένα φυσικά.
1 Σχόλιο
Πρέπει να υπάρχει internet για να συνδεθεί στον server και με το ID της συσκευής που εχει κάνει pairing το account να δώσει την εντολή. Μπορεί να το κάνει ΜΟΝΟ ΑΝ συνδεθεί μια φορά και δεν κάνεις clean cache μέσα από την εφαρμογή …αλλά και αυτό μπορεί να σταματήσει ξαφνικά οπότε χρειάζεται Internet.