Worauf man achten sollte

• Ich schreibe meine Fragen zum Produkt.
  • Ich vermeide Fragen zur Verfügbarkeit, zum Preis und zum Ablauf meiner Bestellung.
  • Ich schütze meine persönlichen Informationen und veröffentliche sie nicht.
  • Ich verwende keine obszönen oder beleidigenden Ausdrücke.

Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an

Alle Fragen
Nasos_Papasarafianos

Έχω ένα gaming laptop καλό και σε αυτό τρέχω το microsoft flight simulator 2020 Deluxe Edition. Μου προτείνετε καθόλου αυτό το προιόν? (Δεν έχω ξαναχρησιμοποιήσει joystick καθώς δεν έχω μεγάλη εμπειρία και το πληκτρολόγιο , σε ένα flight simulator το κοντρολ με το πληκρτολογιο ειναι χαλια.) Είναι καλό για αρχάριους?

Benutzername

2 Antworten

Petersonar

Λοιπον το hotas Χ ειναι ενα πολυ καλο joystic,εξαιρετικο για το flight simulator 2020.Το εχω αρκετο καιρο για το flight simulator 2020.Αλλη εμπειρια με joystics για flight simulators δεν εχω,αλλα με αυτο εχω βολευτει μια χαρα.Μια χαρα τιμη εχει σε σχεση με αλλα.Σου λυνει τα χερια.με τα κουμπια του και το thrust του.Αξιζει σιγουρα τα λεφτα του.Ακομα το χρησιμοποιω και για το ace combat 7.

Benutzername
Asteroulis

Καλυτερα να διαβασεις καποια reviews στο διαδικτυο , για να παρεις σαφεις απαντησεις. Γενικα ναι , κανει την δουλεια του. Δεν εχει σχεση με το αν εισαι αρχαριος ή όχι αλλά πόσο διατιθεσαι να ξοδεψεις για το χομπι σου. Αν πετας μια στο τοσο και σε ενδιαφερει το οικονομικο , ναι ειναι οτι πρεπει. Αν θα πετας συνεχεια καλυτερα να δωσεις κατι παραπανω για να παρεις κατι ποιοτικο που θα σου κρατησει περισσοτερο καιρο , θα εχει περισσοτερη ακριβεια , και θα το χαρεις προφανως πιο πολυ. Γενικα οτι πληρωνεις παιρνεις, Το συγκεκριμενο ειναι υπερ-τιμιο για τα χρηματα του.

Benutzername