Έχω αγοράσει το συγκεκριμένο καθισματάκι και το έχω τοποθετήσει σε seat ibiza του 2016 με φορά προς τα πίσω. Όταν πάω να το περιστρέψω προς την πίσω πόρτα, ώστε να μπορώ να τοποθετήσω το μωρό, το καθισματάκι (στο σημείο που είναι τα πόδια του μωρού) "βρίσκει" στην πλάτη του πίσω καθίσματος του αυτοκινήτου και δεν μπορεί να περιστραφεί 90°. Μετά από υπόδειξη ενός ευγενικού κυρίου από το κατάστημα που το αγόρασα, τράβηξα το κάθισμα πιο έξω και το τοποθέτησα έχοντας τα isofix στην πιο μακρινή απόσταση που μπορούσα. Ενώ έτσι το καθισματάκι μπορεί να περιστραφεί κατά 90°, επειδή υπάρχει πλέον ένα μικρό κενό λίγων εκατοστών (όσο χρειάζεται για να μπορεί να γίνει η περιστροφή) ανάμεσα στην πλάτη του πίσω καθίσματος του αυτοκινήτου και στο κάθισματάκι, το isofix κουμπώνει πάλι λίγο πιο μέσα, με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατή και πάλι η περιστροφή του κατά 90°, ώστε να μπορώ να βγάλω το μωρό. Έχει αντιμετωπίσει κάποιος αγοραστής αντίστοιχο θέμα να μου πει πώς το αντιμετώπισε; Ευχαριστώ
1 Comentariu
ούτε εγώ βρήκα λύση στο πρακτικό κομμάτι. οπότε η λύση μου ήταν να το πουλήσω και να πάρω άλλο.