За какво да внимавате

• Пиша въпросите си относно продукта.
  • Избягвам въпроси за наличността, цената и хода на моята поръчка.
  • Защитавам личната си информация и не я публикувам.
  • Не използвам неприлични или обидни изрази.

Вижте подробно условията за ползване за Въпросите за продукта

Всички въпроси
VanAuberjim

Έχω μια συσκευή που (ίσως) δημιουργεί υπέρταση και παρεμβολές στο ξεκίνημα ή σταμάτημα, είναι ένας μικρός κινητήρας κομπρεσέρ περίπου 200watt με αυτόματη λειτουργία. Όταν ξεκινάει και έχω ανοιχτή πηγή ήχου (πχ ενισχυτή-ηχεία) ακούω ένα "μπαμ" και αν έχω ανοιχτό projector η εικόνα αστράφτει. Φαντάζομαι πως τη στιγμή έναρξης ή σταματήματος του κινητήρα από το κομπρεσέρ δημιουργείται ένα ξαφνικό power surge που δημιουργεί αυτό το πρόβλημα. Αν βάλω έναν σταθεροποιητή τάσης στο κομπρεσέρ θα εξομαλύνει την εξερχόμενη τάση ώστε να μην φεύγει στις υπόλοιπες συσκευές μου; Ή θα πρέπει να βάλω όλες τις υπόλοιπες συσκευές σε σταθεροποιητή; Ή μήπως το πρόβλημα είναι κάτι άσχετο με υπέρταση / εξομάλυνση τάσης, και έχει να κάνει με τα ηλεκτρομαγνητικά παράσιτα που δημιουργεί ο κινητήρας κατά την εκκίνηση;

Потребителско име

1 Отговор

Anargyros_Tamvakos

Solter Inverkontrol DI - 230 Compact Voltage Regulator 230VA with 1 Electric Socket
Suitable for use with a generator and sensitive electronic devices. Such as computers, video cameras, electronic soldering, etc.
DIGITAL DISPLAY with LCD digital screen
• FIREPROOF for resistance to high temperatures and fire.
• ANTISHOCK protection against falls and impacts with a resistance of up to 500 kg of applied pressure.
• IP 44 protection rating. - Resistance to current up to 30 Amp
• GENERATOR OK Absolute compatibility with generator.
• Protection against under-voltage and over-voltage
• Power Supply (Voltage): 230V a/c
• Maximum current: 30A
• Minimum voltage: 160V
• Maximum voltage: 280V
• Maximum resistance to power supply: 400V

Потребителско име