Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
vasilis_polizos335

γνωριζει κανεις τι διαφορες εχει με την pure και με την pulse?
αλλαζει τπτ μεταξυ τους? γιατι η nitro ειναι λιγο πιο ακριβη..

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

Steve_Bal

Η Nitro είναι η καλύτερη υλοποίηση της Sapphire. Είναι η υλοποίηση με την καλύτερη ποιότητα υλικών, αλλά και απόδοσης-θορύβου- θερμοκρασιών. Οι Pulse πολλές φορές φοράνε και χειρότερης ταχύτητας μνήμες. (Οι καλύτερες μνήμες είναι Samsung και συνήθως σε καλές κάρτες φοράνε αυτές). Καμία κάρτα δεν έχει τυχαία μεγαλύτερη τιμή. Όπως στις Asus για παράδειγμα, αμα θες να πάρεις πραγματικά καλή κάρτα, παίρνεις μόνο τις ROG ή στις PowerColor αντίστοιχα οι Red Devils κ.α. Από εκεί και κάτω πέφτει η ποιότητα, πέφτει και η τιμή. Συνήθως και μεγαλύτερες θερμοκρασίες βλέπεις, και περισσότερο ρεύμα καίνε, και χειρότερη απόδοση τελικά βλέπεις.

2 Σχόλια

Steve_Bal

Δεν γνωρίζω αν αυτή την στιγμή η Hynix έχουν καλύτερη απόδοση συνολικά κτλ(στην 7700 nitro+ που έχω αυτές φοράει), αλλά μέχρι και τα προηγούμενα μοντέλα οι Samsung έβγαζαν το καλύτερο σύνολο, όχι μόνο από θέμα απόδοσης, αλλά θερμοκρασιών, δυνατότητα σε OC κτλ. Μπορεί η Hynix για παράδειγμα να βγάζουν καλύτερη απόδοση, αλλά αυτό να μην συνεπάγεται και σε καλύτερες θερμοκρασίες κ.ο.κ. Δεν έχω κάτσει να διαβάσω τι διαφορά έχουν οι Hynix αυτή την στιγμή, αλλά μέχρι και την 6700xt που είχα πριν, οι Samsung ήταν πάντα πάνω στα πιο ακριβά μοντέλα γιατί θεωρούνταν οι τοπ στο σύνολο τους.

Όνομα χρήστη
Spacecruiser96

Γενικά η Sapphire πάντα είχε 2-3 "εκδόσεις" ανα κάρτα. η σειρά Pulse ήταν πιο κοντά στην προτεινόμενη τιμή του κατασκευαστή (AMD) ενώ η Nitro+ πάντα ηταν πιο premium. Οι Nitro+ κάρτες πάντα είχαν πολύ ανώτερο σύστημα ψύξης από τις Pulse με αποτέλεσμα η Sapphire να τις κάνει πιο "δυνατές" με μεγαλύτερα clock speeds και RGB κτλπ.
Σκέψου χονδρικά ότι η Nitro+ ειναι μια Pulse που έχει φάει overclock από το εργοστάσιο και της έχουν κουμπώσει καλύτερη ψύξη. Πληρώνεις έξτρα λεφτά για ελάχιστα καλύτερες επιδόσεις. Πρωσοπικά θα πάρω την Nitro+ μονο και μόνο για το look της. Ειναι πανέμορφη.

Όνομα χρήστη