La ce să fiți atenți

• Scriu întrebările mele despre produs.
  • Evit întrebările despre disponibilitate, preț și cursul comenzii mele.
  • Îmi protejez informațiile personale și nu le public.
  • Nu folosesc expresii obscene sau ofensatoare.

Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs

Toate întrebările
nonsense

Καλησπερα υπαρχει εδω κανεις να απαντησει υπευθηνα για το εαν ΔΟΥΛΕΥΕΙ το 5G , VoLTE & WiFiCalling? Οχι ΑΝ υποστηριζει αλλα αν δουλευει. Δεν θελω να μου πειτε αν το εχει στις ρυθμισεις. Με αλλα λογια οταν ειστε μεσα σε κανα πηγαδι και 0 δικτυο αλλα με ιντερνετ, σας ερχεται η ρημαδα η τηλεφωνικη κληση? Επισης εχετε καταφερει να δειτε το σηματακι του 5G πανω δεξια στη συσκευη η μονο LTE??? Ρωταω διοτι απο τη στιγμη που δεν πουλιουντε επισημα στην Ελλαδα δεν τα εχουν οι παροχοι (Cosmote, Vodafone) στη certified 5G λιστα τους, αυτο τωρα ειναι στην ιδια κατασταση? Καποιος γνωστης και υπευθηνα ας απαντησει

Nume de utilizator

3 Răspunsuri

irreversible

Δουλεύει κανονικά αρκεί να πάρεις το eu. Το έχω στη κατοχή μου με 2 σιμ και οι 2 είναι μια χαρά .

1 Comentariu

Nume de utilizator
spyrog

Φίλε μου, καλησπέρα. Για να μην πολυλογούμε, η απάντηση είναι ΟΧΙ. Η Google δεν ενεργοποιεί το 5G σε μη υποστηριζόμενες χώρες και η Ελλάδα είναι μη υποστηριζόμενη χώρα σε ό,τι αφορά τις συσκευές Pixel. Επίσης, εφόσον οι πάροχοι δεν έχουν καταχωρίσει το κινητό στη λίστα με τα πιστοποιημένα σημαίνει ότι, παίρνοντας το κινητό, δε λειτουργεί ούτε το VoLTE, ούτε το VoWiFi μέσω 5G. Υπάρχουν διάφορα patch που μπορείς να χρησιμοποιήσεις και μπορείς να βρεις με μια γρήγορη αναζήτηση στο ίντερνετ και το οποία θα σε βοηθήσουν να παρακάμψεις το θέμα. Ωστόσο, είναι θέμα όρεξης και το κατά πόσο θέλεις να μπεις σε τέτοιες περιπέτειες. Αν δηλαδή είναι τόσο σημαντικό για σένα το κινητό σου να λειτουργεί με 5G. Ελπίζω να σε βοήθησα.

1 Comentariu

nonsense

εννοειται βοηθησες, οπως ζητησα απαντησες υπευθηνα και σε ευχαριστω. Το γνωριζω καλα διοτι πριν το 9α ειχα το 6α και ακρη δεν ειχα βγαλει. Δυστηχως μου ειναι πολυ χρισημο διοτι δουλευω Σαντορινη με πολλα προβληματα σηματος γενικοτερα ανα περιοχες και ειδικοτερα μεσα σε γραφεια και κτηρια, στην εργασια μου οπου θα με εσωζε αυτη η λειτουργια του wifi calling. Να εισαι καλα.

Nume de utilizator
Nume de utilizator