Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
sofiatziola

ιΓεια σας μπορείτε να μου πείτε παρακαλώ για την μπαταρία του κινητού (βγάζει τη μέρα και αν ναι με πόση ώρα χρήσης;). Επίσεις θα 'ηθελα να μου πείτε αν μέσα στο κουτί περιέχονται τα ακουστικά.

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

jophiel

Δεν περιέχει ακουστικά, αλλά δέχεται οποιασδήποτε μάρκας ακουστικά, αρκεί να έχουν την κατάλληλη υποδοχή. Έχω δει να δουλεύουν άριστα ακουστικά από Samsung και από Sony.

Βγάζει 2-3 μέρες, ανάλογα τη χρήση. Με έντονη χρήση (4-5 ώρες internet την ημέρα βγάζει 2 μέρες. Για να βγάλει μιά μέρα μόνο θα πρέπει να είσαι στο internet 10 ώρες ή να βλέπεις βίντεο για 8 ώρες. Η μπαταρία του είναι θαυμάσια για smartphone.

1 Σχόλιο

jophiel

Όλα όσα έχουν οθόνες αφής κρατάνε ανάλογα με το πόση ώρα είναι ανοικτή η οθόνη και τί ακριβώς κάνεις. Εννοείται ότι αν παίζεις βαριά παιχνίδια η μπαταρία τελειώνει σε 3-4 ώρες. Το κινητό δεν είναι παιχνιδομηχανή, όπως πιστεύουν πολλοί. Το 532 έχει μικρή, σχετικά, οθόνη (4 ίντσες) και το τσιπάκι που έχει για επεξεργαστή δεν καταναλώνει πολλή ενέργεια. Άρα επιτυγχάνει καλούς χρόνους μεταξύ των φορτίσεων.
Ποιο κινητό έχεις τώρα, που δε βγάζει ούτε 2 ώρες, αν επιτρέπεται;

Όνομα χρήστη