Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

3 Σχόλια

skroutzerty

Jophiel καλησπέρα. Έχω το 532 dual, έχω κατεβάσει το Upgrade advisor, μου γράφει αφού το τρέξω πως η συσκευή μου δέχεται τα W10 (αυτό πριν 4 μέρες περίπου). Από προχθές μου λέει πως το νέο λειτουργικό είναι διαθέσιμο να το κατεβάσω. Από τις ρυθμίσεις επιλέγω ενημέρωση λειτουργικού, αλλά η μπάρα που εμφανίζεται μένει κολλημένη στο "κατάσταση ενημέρωσης 0%". Αυτό κρατάει ώρες με τη σύνδεση Wi Fi να λειτουργεί κανονικά όπως και οι λοιπές λειτουργίες της συσκευής. Έχω δοκιμάσει ό,τι μπορώ (ενεργοποίηση-απενεργοποίηση τηλεφώνου, βγάζω τη μία Sim, την μπαταρία) αλλά τίποτα. Η μπάρα κολλημένη στο 0%. Καμιά ιδέα τι να κάνω; Μήπως φταίει πως η προεπιλογή της ώρας εγκατάστασης που είναι 3:00 και δεν την έχω αλλάξει; Δε βγαίνει και κανένα μήνυμα σφάλματος να με κατατοπίσει.
-Τελικά το μόνο που χρειαζόταν ήταν η σύνδεση στο φορτιστή και όλα καλά, η αναβάθμιση έγινε άμεσα αν και κράτησε κοντά δύο ώρες με Wi Fi.

killik

Όταν λες "ώρες" πόσο πολύ σου κρατάει; Εμένα χρειάστηκε συνολικά 30-40 λεπτά μέχρι να ολοκληρώσει την εγκατάσταση (640LTE) και στην αρχή είχε κολλήσει στο 0% για περίπου 10 λεπτά.

Όνομα χρήστη