Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
skroutzerty

Καλημέρα σε όλους. Έχω ένα θέμα με το ms lumia 532 dual σε σχέση με την προσθήκη επιλογών πληκτρολογίου για τα ελληνικά. Ενώ έχω κανονικά θέσει τα ελληνικά ως κύρια γλώσσα του τηλεφώνου (με τις κατάλληλες ρυθμίσεις και στις επιλογές: 'Ημερομηνία και ώρα' αλλά και ¨Περιοχή", δηλαδή Ελλάδα και στα δύο), όταν προσπαθώ να κατεβάσω από την επιλογή "Πληκτρολόγιο" τις προτάσεις κειμένου κτλ. πατώντας "Ελληνικά" αναγράφει διαρκώς στην οθόνη ότι η λήψη δεν ολοκληρώθηκε κανονικά και πρέπει να πατήσω "επανάληψη" ή "ματαίωση¨. Πατάω "επανάληψη", γράφει 'προετοιμασία λήψης', περνάνε κάποια δευτερόλεπτα και στη συνέχεια γράφει κάτω από τη γλώσσα "Ελληνικά" πως 'απαιτείται προσοχή'. Όσες φορές κι αν προσπαθήσω τα ίδια: γράφει 'προετοιμασία λήψης', περνάνε κάποια δευτερόλεπτα και στη συνέχεια γράφει κάτω από τη γλώσσα "Ελληνικά" πως 'απαιτείται προσοχή'. Η σύνδεση Wi Fi δουλεύει κανονικά και στις γλώσσες που είναι προεγκατεστημένες υπάρχουν επιλογές πληκτρολογίου. Απεγκαθιστώ και εγκαθιστώ εκ νέου τα Ελληνικά, αλλά καμμία διαφορά και φυσικά δεν έχω επιλογές πληκτρολογίου ενώ δεν εμφανίζεται και κάποιο μήνυμα λάθους. Καμια βοήθεια;
Υπάρχουν εγκατεστημένα τα Windows 10 με το επίσημο update της Microsoft με όλες τις τελευταίες αναβαθμίσεις του λειτουργικού και των εφαρμογών του.

Όνομα χρήστη