Worauf man achten sollte

• Ich schreibe meine Fragen zum Produkt.
  • Ich vermeide Fragen zur Verfügbarkeit, zum Preis und zum Ablauf meiner Bestellung.
  • Ich schütze meine persönlichen Informationen und veröffentliche sie nicht.
  • Ich verwende keine obszönen oder beleidigenden Ausdrücke.

Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an

Alle Fragen
Leonardo_Koen

Λοιπόν έχω την μπάρα είχα παραγγήλει CASB240 γιατί ήθελα το aux, αλλά μου ήρθε αυτή. Δεν θελω να την συνδέσω τηλεόραση αλλά στο Mac M1 Air χωρίς bluetooth. Στις οδηγείες στο Section : Playing via USB port λέει ότι μπορεί να συνδεθεί με MAC ή PC αλλά χρησιμοποιώντας καλώδιο ειδικό για μεταφορά data από type C σε type C δεν το αναγνωρίζει το MAC ούτε σαν συσκευή δηλαδή δείχνει οτι το port που την συνδέω είναι free. Έχει κάποιος καποια ιδεα πως μπορώ να συνδέσω το Mac M1 air στη μπάρα χωρίς ενδιάμεσα να μεσολαβήσει η τηλεόραση ?

Benutzername

1 Antwort

mikedamkas

Σχετικά με την απευθείας σύνδεση του soundbar CASB240HD σε Mac M1 Air μέσω USB-C, μπορείτε να ακολουθήσετε τις παρακάτω οδηγίες:
1. Ρυθμίστε την CASB240HD τη σωστή πηγή εισόδου, η οποία υποδεικνύεται από το ροζ LED.
2. Συνδέστε το καλώδιο στη σωστή θύρα: Χρησιμοποιήστε καλώδιο Type-C σε Type-C με δυνατότητα μεταφοράς δεδομένων (data cable) για να συνδέσετε το soundbar με το Mac. Σημαντικό: Παρακαλούμε δοκιμάστε και τις 2 θύρες USB-C στο Mac σας καθώς ενδέχεται η άνω να μην λειτουργήσει.
3. Ρυθμίστε τις επιλογές ήχου στο Mac: Ανοίξτε Ρυθμίσεις Συστήματος (System Settings) → Ήχος (Sound). Στη λίστα «Έξοδος» (Output) επιλέξτε τη συσκευή με την ονομασία CASB240HD (Type: USB) ως συσκευή εξόδου ήχου.

1 Kommentar

Leonardo_Koen

Ευχαριστώ για την απάντηση Δυστυχώς δεν το ανιχνεύει. Έχω καλώδιο type-c σε type-c με δυνατότητα μεταφοράς δεδομένων καθώς το χρησιμοποιώ για να συνδέσω μία φορητή οθόνη και λειτουργεί κανονικά άρα ξέρω το καλώδιο δεν έχει θέμα. Το συνδέω σε ένα windows λαπτοπ της δουλειάς και το ανιχνεύει γιατί η ένδειξη στην ηχόμπαρα γίνεται κατευθείαν tv mode αλλά επειδή η δουλεία είναι πολύ επιφυλακτική κόβει τις συνδέσεις με usb οπότε δεν μπορώ να αναπαράγω μουσική. Αλλά στο Mac δεν το ανιχνεύει καθόλου σαν να μην υπάρχει ή να μην έχω συνδέσει τίποτα και στις 2 θύρες. Δεν το βλέπει κάν το hardware σαν πιασμένη θύρα. Οι θύρες του Mac λειτουργούν κανονικά !

Benutzername