За какво да внимавате

• Пиша въпросите си относно продукта.
  • Избягвам въпроси за наличността, цената и хода на моята поръчка.
  • Защитавам личната си информация и не я публикувам.
  • Не използвам неприлични или обидни изрази.

Вижте подробно условията за ползване за Въпросите за продукта

Всички въпроси
Er_A

γεια σας παιδιά, έχω ένα BMW 525 diesel του 2009, 260.000 km, μου τσιμπάει πολύ λάδι, έχω δοκιμάσει Motul 5W30 και ληφθεί molly 5w30 αλλα τσιμπάει πολύ, σχεδόν 500 ml σε 3.000 km. Τι μου προτείνεται?

Потребителско име

2 Отговора

dimitris_pritsis

θα σου πρότεινα να χρησιμοποιείς καποιο βελτιωτικο λαδιου! δοκιμασμενο σε αλφα ρομεο 147 με πολυ καλα αποτελεσματα!!

Потребителско име
johnnnn2007

Δεν είμαι ειδικός,αλλά επειδή βλέπω ότι δεν έχει απαντήσει κάποιος κάτι, το ιχε σου έχει πολλά χιλιόμετρα, είναι λογικό να καίει έστω λίγο λάδι,το να βάλεις πιο πυκνό λάδι μόνο βραχυχρόνια θα σου προσφέρει αποτέλεσμα,αν μου επιτρέπεις θα σου πω το εξής,κάθε χρόνο αλλαγή φίλτρου και λαδι ανεξαρτήτως χιλιομέτρων που έχεις κάνει,αλλαγή πάντα από κάτω αλλάζοντας ροδέλα και τάπα του Κάρτερ και θα σου πρότεινα επίσης να βάζεις και καθαριστικό κινητήρα πριν την αλλαγή,είναι το προϊόν το οποίο αφήνεις να δουλέψει ο κινητήρας περίπου 15-20 λεπτά για να ρευστοποιήσει ότι έχει κατακαθήσει σε οποιαδήποτε σημείο του κινητήρα,ότι δεν έχει πιάσει δηλαδή το φίλτρο σου.Μακάρι όλοι να φτάσουμε το αυτοκίνητο μας σε αυτά τα χιλιόμετρα,καλές διαδρομές να έχεις.

3 Коментара

Ariadni_Tzanaki

Θα σου πρότεινα να βρεις πρωτα τι καταναλωση λαδιου δινει ο κατασκευαστης σαν φυσιολογικη. Απο οσο ξερω πολύ κατασκευαστες δινουν και 500 ml και περισσοτερο στα 1000 χλμ. Εγώ στη θεση σου δεν θα ανησυχουσα για τα 500 ml στα 3000 πολλλα καινουρια αυτοκίνητα καινε περισσότερο απο το εργοστάσιο. Το δικο μου βενζινη εξακυλινδρο στα πανω απο 300000 χλμ πηγαινε 500-1000 ml στα 1000 χλμ και ολοι λεγανε δεν χρειάζεται κατι ακομα και όντως. Έλεγχε τα λαδια σου να ειναι σωστη η σταθμη και αλλαζε τα οταν πρεπει και εχεις πολύ δρόμο ακομα μπροστα σου...και να προσεχεις πολυ τη θερμοκρασία, δεν το πλακωνουμε κρυο οταν ζεσταθει καντου οτι θες

johnnnn2007

Σωστά μίλησε και η Αριάδνη ,να συμπληρώσω ότι πολλές φορές μπορεί να τα κάνουμε όλα σωστά ,αλλά πάλι να έχουμε θέμα .Αυτό μπορεί να οφείλεται σε μια διαρροή από το κάρτερ , ίσως στο σωληνάκι λίπανσης του τούρμπο αν υπάρχει κλπ.Ένας καλός μηχανικός τα γνωρίζει αυτά και μπορεί να τα ελέγξει .

Потребителско име