Για σας θα ήθελα να ρωτήσω επειδή ο εκτυπωτής είναι μοντέλο που κυκλοφορεί χρόνια αν σας έχει βγάλει προβλήματα. Σήμερα 2021 καλοκαίρι.
Βλέπω πχ αξιολόγηση που είναι update του 2019. Σήμερα συνεχίζει να λειτουργεί χωρίς προβλήματα;
Θα εκτιμούσα να μου απαντήσει κάποιος γιατί μου έχει χαλάσει δύο φορές eco tank epson 3111.
Σας ευχαριστώ
1 Comentariu
Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Πραγματικά υποχρεωμένος.
Αυτός ο epson 3111 δεν έχει καθαρισμό κεφαλής στα προγράμματα του, και μόλις τυπώσεις περίπου 3 φωτογραφίες στην σειρά τα χρώματα γίνονται μαντάρα. Το καφέ πχ βγαίνει πράσινο. κοροϊδία. Και με χαρτί epson φωτογραφικό όχι φτηνιάρικο. Γύρισα από διακοπές και το έπαθα για τρίτη φορά και πλέον χωρίς εγγύηση που παρανόμως είναι από την Info quest ένα χρόνο ενώ αυτό απαγορεύετε από την ΕΕ.
Εχθές πήγα και τον αγόρασα τον L850 από το electroholic και όπως καταλαβαίνεις έχω πολύ άγχος. Αν μου έλεγες, κάτι σε τέτοιο θέμα, θα ακύρωνα γιατί δεν έχω ακόμη παραλάβει.
Εγώ να έχω τυπώσει 30, όλες και όλες φωτογραφίες, και όλες άθλιες, όχι 1500, και τα μελάνια όλα μέσα ο εκτυπωτής όμως off Και πάλι υποχρεωμένος για την γρήγορη απάντηση.