Έχει εκτυπώσει κάποιος σε CD να μας πει τι αποτελέσματα είχε; Καλό θα ήταν να μας γράψει και σε τι CD εκτύπωσε!
Вижте подробно условията за ползване за Въпросите за продукта
Έχει εκτυπώσει κάποιος σε CD να μας πει τι αποτελέσματα είχε; Καλό θα ήταν να μας γράψει και σε τι CD εκτύπωσε!
2 Отговора
Έχω αντιγράψει DvD το οποίο δεν ήταν κάποιας συγκεκριμένης μάρκας, απλά είχε λευκή επιφάνεια και την ένδειξη printable. Μάλιστα ήταν και αυτό με τα 12 χιλιοστά τρύπα στο κέντρο οπότε εκτύπωσε μια χαρά. Από το πρόγραμμα που εκτυπώνεις τα CD/DvD μπορείς να επιλέξεις αυτές τις παραμέτρους πολύ εύκολα, και την εσωτερική διάμετρο και την εξωτερική αν θέλεις να τυπώσεις μικρότερο δίσκο. Μάλιστα το πρόγραμμα έχει και τεστ εκτύπωση που βάζει μικρές αχνές γραμμές στον δίσκο για να δεις ότι όντως είναι σωστά κεντραρισμένο.
Τα τρία δισκάκια που εκτύπωσα βγήκα τέλεια. Το ένα ήταν το DvD εγκατάστασης των windows 10 και φαίνεται σαν να το αγόρασα έτοιμο, κατέβασα την αυθεντική εικόνα από το διαδίκτυο και το τύπωσα (το έκανα για να μπορώ να κάνω διόρθωση σε περίπτωση που έχει πρόβλημα το λειτουργικό). Το δεύτερο είναι το emergency disc των windows 10 και το τρίτο ήταν CD που έγραψα κάτι τραγούδια σε μία φίλη μου και έβαλα τους τίτλους των τραγουδιών και μία φωτογραφία της ίδιας στην άλλη άκρη και ξετρελάθηκε.
Είναι αρκετά καλή η εκτύπωση. Εγώ έμεινα ικανοποιημένος. Και είχα και παλαιότερα τον canon pixma IP7250 ο οποίος τα τύπωνε επίσης σαν αυτόν.