Καλησπέρα μου πέφτει η ασφάλεια του δωματίου όταν πατάω το οΝ του τροφοδοτικού του υπολογιστή
Ανοιχτό είναι μόνο το surge Πράσινη ένδειξη ανοιχτή.
Το ground ok είναι σβηστό όπως και το overload.
Ξέρει κανείς τι συμβαίνει;
Με 2 παλιά πολυμπριζα ειμουνα πριν με το ένα μέσα στο άλλο , και να μην παίζει με αυτό ; Μου κάνει εντύπωση
4 Σχόλια
Το σπίτι είναι του 1980 περίπου , δεν είχε γείωση , έκανε ο πατέρας μου εγκατάσταση γείωσης αλλά μάλλον κάτι δεν έκανε καλά; Τι να πω δεν είναι και πιστοποιημένος ηλεκτρολόγος..δλδ με το ground ok αναμμένο είναι σωστό έτσι; Όποτε έπαιζα με την φωτιά τόσο καιρό και το Apc τώρα κάνει δουλεια , μου χε καεί κάρτα δικτύου πέρυσι
Χορίς γείωση, απο ότι κατάλαβα απο τον άνθρωπο που ήρθε και μας το έφτιαξε, το καλύτερο APC πολύμπριζο να αγοράσεις, με ένα κεραυνό θα σου τα κάψει όλα. Αξίζει να το τσεκάρεις κατά τη γνώμη μου, ειδικά αν σκοπέυεις να μείνεις για αρκετά χρόνια στο συγκεκριμένο σπίτι και έχει κουμπωμένα ακριβά μηχανήματα πάνω π.χ. έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή ή ένα καινούργιο ψυγείο κτλ.
κοιτα το αφησα λιγο , μετα το πρωτο μπαμ που το apc μου κατεβασε την ασφαλεια του δωματιου , και ξαναανοιξα το τροφοδοτικο και δεν μου την εριξε ξανα , το ground ok ειναι ακομα κλειστο φυσικα , εχεις δικιο , ναι το σπιτι δεν εχει γειωση καθολου , ενημερωθηκα πριν λιγο .
Τωρα πως το apc επετρεψε ρευμα χωρις γειωση? παραξενο κ αυτο
ηρθε τεχνικος ειπε οι μπριζες εχουν γειωση και οτι εχει προβλημα το apc , μετα μου λεγε δεν εχει γειωση γενικα αλλα εχεις γειωση στις μπριζες , δεν εχω ιδεα και δεν καταλαβα αν εχει διαφορα αυτο που λεει , τεσπα ειδωμεν!