За какво да внимавате

• Пиша въпросите си относно продукта.
  • Избягвам въпроси за наличността, цената и хода на моята поръчка.
  • Защитавам личната си информация и не я публикувам.
  • Не използвам неприлични или обидни изрази.

Вижте подробно условията за ползване за Въпросите за продукта

Всички въпроси
Giorgos757ma

Καλησπέρα ήθελα να ρωτήσω μπορώ να συνδέσω πάνω του ερκονισιον pc (800 watt τροφοδοτικό) 2 φορτηστες κινιτου τηλεόραση tv box και την τ οθόνη υπολογιστή ή θα ειναι πολυ?

Потребителско име

3 Отговора

Thimosofos

Καλησπέρα.Στο air condition και γενικά σε μεγάλες συσκευές όπως ψυγεία ή πλυντήρια απαραίτητα μόνο μόνη πρίζα όπως η παρακάτω.Για όλα τα άλλα το πολύπριζο κάνει μια χαρά την δουλειά του.Καλή συνέχεια.

Потребителско име
vagman_tech

καλύτερα για το air condition να παρεις μονη πριζας ασφαλειας και να το βαλεις εκει πανω, να εχεςι το κεφαλι σου ησυχο. Δες αυτο εδω, το εχουμε για το ψυγειο εδω και λιγες ημερες στο σπιτι: https://www.skroutz.gr/s/7932649/APC-Essential-Surgearrest-1-%CE%9C%CE%BF%CE%BD%CE%AE-%CE%95%CE%BE%CF%89%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%A0%CF%81%CE%AF%CE%B6%CE%B1-%CE%A1%CE%B5%CF%8D%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%82-%CE%91%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CE%9B%CE%B5%CF%85%CE%BA%CE%AE-PM1W-GR.html?from=manufacturer
Αν το ψαξεις περαιτερω μπορει να σε καλυπτει βεβαια, δεν ειμαι σιγουρος καθως δεν ξερω και πολλα απο ηλεκτρολογικα.

Потребителско име
Giorgos757ma

Επίσης Να ρωτήσω μπορώ να συνδέσω πάνω του το UPS μαζί με το pc και την Οθόνη του????

1 Коментар

Thimosofos

Δεν θα υπάρξει πρόβλημα.Έχω σύνδεσει και εγώ UPS και άλλα.Οπότε ναι.

Потребителско име