Καλησπερα!εχω το samsung galaxy s6 edge!διαπιστωσα οτι η μπαταρια αρχησε να πεφτει γρηγορα!αλλαξα μπαταρια αλλα εξακολουθει να υπαρχει το ιδιο προβλημα!εχει καποιος παρομειο προβλημα?ευχαριστω!
Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an
Καλησπερα!εχω το samsung galaxy s6 edge!διαπιστωσα οτι η μπαταρια αρχησε να πεφτει γρηγορα!αλλαξα μπαταρια αλλα εξακολουθει να υπαρχει το ιδιο προβλημα!εχει καποιος παρομειο προβλημα?ευχαριστω!
3 Antworten
φιλε εμενα δεν φορτιζει καθολου...το εχω κλειστο εδω και 5 μερες και δεν ξερω τι να κανω...το ανοιγω και μου κλεινει λογω του οτι δεν εχει μπαταρια.
Το λογισμικό φταίει! Λειτουργία "σβηστής οθόνης" σε τσέπη και τα σχετικά, πλέον δεν λειτουργεί. Λειτουργία "εύκολη σίγαση" δεν λειτουργεί...έχει 2 επιλογές! Η να γυρίσεις το κινητό ανάποδα ή να βάλεις την παλάμη σου πάνω από την οθόνη. Λειτουργεί μόνο το γύρισμα! Οι αισθητήρες μου δουλεύουν κανονικότατα! Η μπαταρία πέφτει πολύ πιο γρήγορα με τις τελευταίες ενημερώσεις!! Στης 02:30 έχω 91% με κλειστό wi fi,αδρανείς τις εφαρμογές με εποπτεία,χαμηλή φωτεινότητα και το πρωί στης 08:00 έχω 73%...τέτοιες πτώσεις δεν είχα ποτέ. 4% έχανα παλιά
Με λίγα λόγια η Samsung το έχει ξεφτιλίσει τελευταία!! ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ. ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΟΥ ΚΙΝΗΤΟ... SONY Η HUAWEI ΞΕΚΑΘΑΡΑ!!