Worauf man achten sollte

• Ich schreibe meine Fragen zum Produkt.
  • Ich vermeide Fragen zur Verfügbarkeit, zum Preis und zum Ablauf meiner Bestellung.
  • Ich schütze meine persönlichen Informationen und veröffentliche sie nicht.
  • Ich verwende keine obszönen oder beleidigenden Ausdrücke.

Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an

Alle Fragen
kwstakhs25

Καλησπερα!εχω το samsung galaxy s6 edge!διαπιστωσα οτι η μπαταρια αρχησε να πεφτει γρηγορα!αλλαξα μπαταρια αλλα εξακολουθει να υπαρχει το ιδιο προβλημα!εχει καποιος παρομειο προβλημα?ευχαριστω!

Benutzername

3 Antworten

notis_sid

Ναι κι εγώ και δεν μπορώ να βρω την απάντηση, ίσως να φταίει και η πλακέτα

Benutzername
nikanoras123

φιλε εμενα δεν φορτιζει καθολου...το εχω κλειστο εδω και 5 μερες και δεν ξερω τι να κανω...το ανοιγω και μου κλεινει λογω του οτι δεν εχει μπαταρια.

1 Kommentar

Akhs92

Nikanoras123 η μπαταρία τα έπαιξε 90% φίλε...δεν συμφέρει να αλλάξεις, γνώμη μου... σε 5-7 μήνες με καινούργια μπαταρία πάλι θα έχεις θέματα!
Εγώ SONY η HUAWEI θα αρχίσω να ξανά δουλεύω

Benutzername
Akhs92

Το λογισμικό φταίει! Λειτουργία "σβηστής οθόνης" σε τσέπη και τα σχετικά, πλέον δεν λειτουργεί. Λειτουργία "εύκολη σίγαση" δεν λειτουργεί...έχει 2 επιλογές! Η να γυρίσεις το κινητό ανάποδα ή να βάλεις την παλάμη σου πάνω από την οθόνη. Λειτουργεί μόνο το γύρισμα! Οι αισθητήρες μου δουλεύουν κανονικότατα! Η μπαταρία πέφτει πολύ πιο γρήγορα με τις τελευταίες ενημερώσεις!! Στης 02:30 έχω 91% με κλειστό wi fi,αδρανείς τις εφαρμογές με εποπτεία,χαμηλή φωτεινότητα και το πρωί στης 08:00 έχω 73%...τέτοιες πτώσεις δεν είχα ποτέ. 4% έχανα παλιά

Με λίγα λόγια η Samsung το έχει ξεφτιλίσει τελευταία!! ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ. ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΟΥ ΚΙΝΗΤΟ... SONY Η HUAWEI ΞΕΚΑΘΑΡΑ!!

Benutzername