Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
giannis.papadopoulos2

Το εχω 2.5 χρονια. Η μπαταρια του με απλη χρηση οταν το χρησιμοποιω δεν κραταει πανω απο 5 ωρες και από οσο θυμαμαι απο την αρχη δεν σ εβγαζε μερα. Τελευταία στην οθονη έχει παρουσιαστει ενα μωβ πανω αριστερα και οσο περνάει ο καιρος μεγαλώνει.... μου ειπαν γυρω στα 150 για αλλαγη οθονης και μπαταρίας. Δεν νομιζω ότι αξιζει. Γυρω στα 200- 250 ποια είναι η καλύτερη επιλογη; Huawei, Xiaomi η Samsung?

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

wolverine 1

Μεχρι τα 250 εχει μπολικα κινητα να επιλεξεις..τα καλυτερα θα ελεγα ειναι το Mate 20 Lite - Mi 8 Lite και ΧΖ1 στα 220ευρω.. αλλα επειδη εχεις ειδη ενα καλο κινητο με καλη καμερα οποτε πρεπει να επιλεξεις κατι καλο,γιατι σε αυτα τα χρηματα ισως βρεις κατι που δεν σαρεσει οσο του S6,π.χ η καμερα η οθονη...σαν συνολο ομως θα σου προτινα το ΧΖ1 γιατι τα 2 πρωτα δεν ειναι ναυαρχιδες,αν βολευεσαι κιολας με την 5.2ιντσες τoυ Sony

2 Σχόλια

giannis.papadopoulos2

Οταν εχουν διπλη καμερα δεν ειναι καλυτερα? επισης δεν παιζει βασικο ρολο ποσα mp ειναι η καμερα?

wolverine 1

Οχι φιλε μου αλλα παιζουν ρολο σε μια καμερα,ουτε διπλη ουτε τριπλη..π.χ σε μια διπλη καμερα εχει 2 αισθητηρες μικρους,αλλα στην μονή καμερα εχει εναν αισθητηρα μεγαλο,εννοειτε οτι αυτο θα βγαζει καλυτερα..ειναι πολλα αλλα μεχρι να τα πω θα ξημερωσει..
οποτε οπως ειπα πρεπει να βρεις κατι ισαξιο η καλυτερο απο το S6,και εννοειτε κατω απο 200ευρω ολα ειναι χειροτερα απο το S6

Όνομα χρήστη