Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
aivaliotis.j

Διαβαζω για τα προβληματα που αναφερουν ολοι ...ξερω φυσικα ότι η microsoft εχει ουσιαστικα παρατησει το θεμα windows mobile, αλλα εμενα το τηλεφωνο κανει ανα διαστηματα ενημερωσεις κανονικα, (Αυτόματα, απο την εταιρία, εγω δεν κάνω τίποτε ) ολες οι εφαρμογες λειτουργουν ακομη χωρις προβλημα, (microsoft edge, weather radar, messenger, games, μονο instagram δεν μπαινει πια γιατι απαιτει 2 giga ram.) Δεν εχω παρατηρησει τιποτε τραγικο, ουτε ποτε έχει κολλήσει ! Ειλικρινα είμαι πολύ ευχαριστημενος, δεdομενου ότι το πήρα και σε εξευτελιστικη τιμή, που δεν επαιρνα απολύτως τίποτε σε Android. Μια συμβουλή για ένα κολπάκι που έχω βρει χρήσιμο και με βοηθάει να έχω ελεύθερη μνήμη : Για Facebook και Youtube και instagram, δεν χρησιμοποιώ εφαρμογές, αλλά μπαίνω απο τον microsoft edge. Η καθε σελίδα μπορεί να αποθηκευτεί σαν πλακιδιο στην αρχική οθόνη και ουσιαστικα δεν χρειάζεσαι εφαρμογή ! Ισως και γιαυτο δεν εχω καθολου κολλήματα, γιατί έχω αρκετη ελεύθερη μνήμη με αυτόν τον τρόπο ! Και όσες εφαρμογές έχω κ παιχνίδια, τα εχω αποθηκευμένα στην καρτα SD . Μονο το messenger και ένα παιχνίδι που έχω απαιτουν να βρίσκονται στην Rom, όλα τα άλλα στην SD. Προσοχή, η κάρτα πρέπει να είναι το λιγοτερο Class 10, για να έχει αρκετη ταχύτητα, ώστε να μην κολλάνε οι εφαρμογές. Εννοειται πως εκει εχω αποθηκευσει και ολα τα τραγουδια- φωτο και βιντεο . Με όλα αυτα, το κινητό δουλευει εντελως απροβληματιστα. Σκοπευω να το κρατησω για όσο λειτουργεί γιατί σαν τηλέφωνο, ποιότητα κλήσης και ήχου, διαρκεια μπαταρίας και διαχέιρηση μειλ και επαφων δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα ! Ελπίζω να βοήθησα κανεναν με τα παραπάνω, και ειλικρινά, κρίμα που αποφασισε η Microsoft να τα παρατησει γιατί ήταν πολύ αξιόλογες συσκευες για τα λεφτά τους !

Όνομα χρήστη