Worauf man achten sollte

• Ich schreibe meine Fragen zum Produkt.
  • Ich vermeide Fragen zur Verfügbarkeit, zum Preis und zum Ablauf meiner Bestellung.
  • Ich schütze meine persönlichen Informationen und veröffentliche sie nicht.
  • Ich verwende keine obszönen oder beleidigenden Ausdrücke.

Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an

Alle Fragen
sparta_SPARTA

Εχω μεγαλο χορτοκοπτικο αλλα χρειαζομαι και αυτο το ingco επειδη ειναι πολυ ελαφρυ για πολυ αποτομη πλαγια .Το ειδα το μηχανημα με καταστημα αργροτικων εφοδιων και το σηκωσα και ειναι πραγματι εντυπωσιακα ελαφρυ .Η απορια μου ειναι το σωληνα εχει 26mm η 28mm και τι καρε βεργα μεταδωσης εχει τι σιαγωνες και καμπανες παιρνει πανω αν μπορει να φορεσει πανω απο αλλα κινεζικα μπαστουνι νεργα καμπανα σιαγωνες επειδη εχω καβαντζα κανα δυο μπαστουνια με τις καμπανες τους τις βεργες τους τις γωνιακες τους απο καμενα κινεζικα χορτοκοπτικα και αν χαλασει να μην ψαχνω για ανταλακτιμα αλλα να βαλω αυτα , ειτε για να ξερω τι ανταλλακτκικο να ψαξω και να παραγγειλω παντως απο οτι ειδα στο μαγαζι αγροεφοδιων η βαση του μπαστουνικου τις ιδες βιδες αλιεεν εχει με τα υπολοιοα κινεζικα επειδη ασχολουμαι πολυ καιρο με το βιδωσε λυσε και πατεντες αλλα θελω να βεβαιωθω , τα σαητ δυστυχως δεν τα γραφουν ολα , τελος επειδη ποτε δεν εχω παρει χορτοκοπτικο με σπαστο-διαιρουμενο μαοστουνι θα ηλεθα μια γνωμη αν ειναι αντοχης αν εχει κραδασμους αν παροθσιαζει γενικα προοωρη φθορα.

Benutzername