Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
dimitris_krassios

Την έχω στην κατοχή μου μια βδόμαδα.Δεν την εχω συνδεσει ακομα στο internet λογω μετακομισης παρολα αυτα απο θεμα desing,ποιοτητα εικονας ,3d και ήχο (παρόλο που αγορασα και homecinema 500αρι γιατι δεν γνωριζα τις δυνατοτητες της tv, ειμαι πολυ ευχαριστημενος. @bakrx8

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

Johnnie.

φιλε μου εχω παρει κ εγω την συγκεκριμενη τηλεοραση αλλα δεν εχω βρει στο νετ ρυθμισεις εικονας.. κ εχω αφησει τις εργοστασιακες στην θεση ΤΥΠΙΚΗ, εσυ εχεις βρει κατι καλυτερο γνωριζεις κατι καλυλυτερο?

Όνομα χρήστη
aristidis.limnios

Αγαπητε Δημητρη @dimitris_krassios

ανανεωσε οποτε βρεις λιγο χρονο την αποψη σου για την συγκεκριμενη tv ?
Με ενδιαφερει κι εμενα το συγκεκριμενο μοντελο.
Σ' ευχαριστω

5 Σχόλια

dimitris_krassios

Ειμαι πολυ ικανοποιημενος.Αρκετα καλο 3D,γρηγορο browser αν και δεν εχω το smart control , τελεια εικονα με τις καταλληλες ρυθμισεις, τα 900 hz μου φαινονται αληθινα και η πραγματικη τιμη της ειναι 900+ ευρω...
στα λεφτα της ειναι οτι καλυτερο για μενα και δε μετανιωσα την αγορα της.

aristidis.limnios

Διακρινεις καποια ανομοιομορφια χρωματικη ειδικα στην περιπτωση που η εικονα ειτε μαυρη ειτε λευκη ?
Σ ευχαριστω πραγματικα για τον κοπο και το χρονο που αφιερωσες για τα σχολια.

dimitris_krassios

Αριστειδη δεν εχω και την τρομερη εμπειρια.Η προηγουμενη tv μου ηταν μια 32'' παλι lg και τωρα που πηρα την καινουρια νομιζω οτι εφερα το village στο σπιτι μου.
Στην αρχη εφαγα ξενερα αλλα μολις ρυθμισα τα χρωματα (γιατι δε μπορω τα εντονα) επαθα πολιτισμικο σοκ.
Εχθες ειδα το avatar 3d .Νταξει νομιζα οτι ειμαι μεσα στη ταινια.
Στο λεω και παλι μπορει να ειναι ενθουσιασμος αλλα για μενα αξιζει τα λεφτα της.
Τωρα για την ανομοιομορφια που λες δεν διακρινει κατι το ματι μου..

aristidis.limnios

Εισαι τελειος. Σ ευχαριστω και παλι για τον κοπο που εκανες να απαντησεις.

stratigos24

100hz πραγματικά είναι. όλα τα άλλα είναι marketing. Και πάλι καλά που είναι 100hz, θα περίμενα 50hz με βάση την τιμή. Εδώ άλλες τηλεοράσεις είναι 50-60hz πραγματικά και κοστίζουν παραπάνω.

Είναι καλή τηλεόραση. Φίλος μου που τελικά πήρε μια sony (στα 900 ευρώ) 55αρα με 800hz (πραγματικά 100) στην αρχή σκεφτόταν για αυτή την Lg γιατί σε σχέση με ju6000 και hu6900 του άρεσε πιο καλά το ίδιο demo που έπαιζαν στο κατάστημα.

Γενικά, όλα τα πάνω από 100-200hz που λένε οι εταιρείες είναι ψέμα.

Μπείτε και στο rtings πχ που έχει review από όλες τις νέες τηλεοράσεις (τις ακριβές) και θα δείτε πόσες έχουν hz (refresh rate) 50-60 και πόσες 100 άσχετα που λένε οι εταιρείες τους 600, 800, 1000κλπ.. όλα ψέμα.

H δικία μου (h6400 48'') λέει 400 και είναι 100 (ευτυχώς... βασικά το ήξερα, γιατί αν ήταν παρακάτω δεν θα την έπαιρνα).

Και ένα παράδειγμα από το rtings: http://www.rtings.com/tv/reviews/samsung/ju6500

Που κάνει 1000+ ευρώ η 48αρα και η εταιρεία λέει πως είναι 1100 hz.. χαχα... ούτε 100 δεν είναι (δείτε το review από πάνω)

Όνομα χρήστη