απο παιχνιδια π.χ. pc , playstation 4 τι λεει εχει input lag.? ευχαριστω γιατι ειμαι μεταξι αυτης και της lg 55uf8507 για 4κ. ευχαριστω και παλι.
Вижте подробно условията за ползване за Въпросите за продукта
απο παιχνιδια π.χ. pc , playstation 4 τι λεει εχει input lag.? ευχαριστω γιατι ειμαι μεταξι αυτης και της lg 55uf8507 για 4κ. ευχαριστω και παλι.
1 Отговор
4 Коментара
Δεν έχει σημασία το hdmi, δεν υπάρχει διαφορά σε ένα των 10 ευρώ και σε ένα των 50 ευρώ στα ίδια μέτρα. (όχι ότι είπες κάτι λάθος, απλά μην το πάρει αυτό το ''καλο hdmi'' ως ότι πρέπει να αγοράσει κάποιο ακριβό για να είναι οκ).
Όσον αφορά το input lag της, πρέπει να είναι 30ms, το οποίο είναι μια χαρά.
@dimitris_krassios, απάντησα και για τα πραγματικά της hz πιο κάτω.. (γιατί ολίγον τί με κούφανες με αυτό το ''τα 900 hz μου φαινονται αληθινα''... εντάξει, ίσως ήθελες να δώσεις έμφαση για να δείξεις ότι παίζει καλά).
Αν ρωτήσετε έναν πωλητή για το πιο καλώδιο να επιλέξετε, θα σας πει πως το ακριβότερο έχει δυνατότητες που το φθηνό δεν έχει, όπως για παράδειγμα πως μπορεί να μεταφέρει βίντεο ποιότητας 1080p, επτακάναλο ήχο, δεν μειώνεται η ποιότητα από παρεμβολές κλπ. Βέβαια, ο πωλητής δουλεύει με ποσοστά, οπότε η γνώμη του δεν είναι ακριβώς αντικειμεντική - είναι σαν να ρωτάς ένα λύκο ποιά είναι η καλύτερη κλειδαριά για το μαντρί σου.
Τι θα έλεγε όμως ένας ειδικός, χωρίς κανένα οικονομικό συμφέρον?
Οι ειδικοί στο cnet.com - ένα από τα μεγαλύτερα sites τεχνολογίας στον κόσμο - το λένε κατηγορηματικά: στο HDMI, Expensive cables arent' worth it (=τα ακριβά καλώδια δεν αξίζουν περισσότερο). Οτιδήποτε περισσότερο από €10 για δύο μέτρα είναι απλά πεταμένα χρήματα (στο Cnet λένε $10, αλλά στην Ελλάδα με τους δασμούς κλπ στα €10 ευρώ θα έρθει το ίδιο καλώδιο). Ακόμα και ένα καλώδιο των $2.10 που δοκίμασαν στα εργαστήριά τους δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα.
ΠΗΓΗ: http://www.pcsteps.gr/933-hdmi-diafores-kalodion/
Εγραψα αυτα που λενε σχετικα με τα hz...δεν νομιζω το ματι μου να αντιλαμβανεται καποια διαφορα πανω απο τα 50hz....Απλα οπως ειπες χαρην εμφασης ειπα να γραψω θετικο σχολια μιας και ειμαι υπερευχαριστημενος....Να λεω την αληθεια οτι λογω εγωισμου για τα 750 που εδωσα και να μη δουλευε θα ελεγα τα καλυτερα λογω αυθυποβολης...χαχαχαχ.....
Οποτε χρειαζεται η γνωμη ειδικων ή καλυτερα περισσοτερο γνωστεων οπως εσυ που να γνωριζουν μαλιστα...
χωρις παρεξηγηση παντα....
Χαχα... ωραίος! @dimitris_kassios
Φυσικά δεν το παίζω κάτι, απλά κοίταξα λίγο τί παίζει με τα hz στις τηλεοράσεις τελευταία, μιας και έψαχνα για φίλο μου να πάρει μια.
΄
Κάτι άλλο ακόμα σαν πληρόφορια, αν κατάλαβα καλά από 2-3 πράγματα που διάβασα, τηλεόραση 3d και όχι 100hz πραγματικά δεν υπάρχει. (με επιφύλαξη όμως αυτό).