Bluetooth η τηλεόραση δεν έχει στο site της LG δεν αναφέρει τίποτα για Bluetooth μόνο το skroutz λέει ότι έχει. Την τηλεόρασή την έχω περίπου ένα μήνα έχει τρομερή εικόνα ακόμα και στα κανάλια της digea το 3d είναι απίστευτο (το συγκρινα με φιλαράκι που έχει περσινή τηλ Samsung τριπλασιας τιμής). Το μαύρο για Lcd ips panel είναι πολύ καλό. Για τα λεφτά της είναι ότι καλύτερο υπάρχει εκεί έξω. Σε ξένα site και review την έχουν σαν το τοπ της κατηγορίας της
3 Коментара
Εξαρτάται το τι βλέπεις.Για παράδειγμα:Αν θες να δεις ταινία βάζεις εικόνα-ήχο σίνεμα.Και αναλογία οθόνης κινηματογραφικό ζουμ.Αν θέλεις ποδόσφαιρο την αλλάζεις σε αθλητικά.Τουλάχιστον εγώ έτσι κάνω.
αθλητικα ειναι πολυ εντονα χρωματα, εγω το εχω στην ΤΥΠΙΚΗ κ ηχο αθλητικα,.. κ ειμαι πολυ ικανοποιημενος
εχεις παρατηρησει οτι σε καποια καναλια HD συνηθως απο νοβα οταν χαμηλωνεις την φωνη απο το τηλεκοντρολ της νοβα δεν μειωνεται ο ηχος... δηλαδη πρεπει να παιξεις με την φωνη μονο απο τηλεκοντρολ της τηλεορασης... μονο σε HD καναλια...γνωριζεις γιατι?? συνδεση με HDMI