За какво да внимавате

• Пиша въпросите си относно продукта.
  • Избягвам въпроси за наличността, цената и хода на моята поръчка.
  • Защитавам личната си информация и не я публикувам.
  • Не използвам неприлични или обидни изрази.

Вижте подробно условията за ползване за Въпросите за продукта

Всички въпроси
lalakis_6

Bluetooth η τηλεόραση δεν έχει στο site της LG δεν αναφέρει τίποτα για Bluetooth μόνο το skroutz λέει ότι έχει. Την τηλεόρασή την έχω περίπου ένα μήνα έχει τρομερή εικόνα ακόμα και στα κανάλια της digea το 3d είναι απίστευτο (το συγκρινα με φιλαράκι που έχει περσινή τηλ Samsung τριπλασιας τιμής). Το μαύρο για Lcd ips panel είναι πολύ καλό. Για τα λεφτά της είναι ότι καλύτερο υπάρχει εκεί έξω. Σε ξένα site και review την έχουν σαν το τοπ της κατηγορίας της

Потребителско име

3 Отговора

Johnnie.

συμφωνω οτι ειναι πολυ δυνατη!!! εχει βρει καποιος ρυθμισεις εικονας?? εγω εχω αφησει την ρυθμιση Τυπικο κ ηχο αθλητικα...εσεις?

3 Коментара

antonmetro

Εξαρτάται το τι βλέπεις.Για παράδειγμα:Αν θες να δεις ταινία βάζεις εικόνα-ήχο σίνεμα.Και αναλογία οθόνης κινηματογραφικό ζουμ.Αν θέλεις ποδόσφαιρο την αλλάζεις σε αθλητικά.Τουλάχιστον εγώ έτσι κάνω.

Johnnie.

αθλητικα ειναι πολυ εντονα χρωματα, εγω το εχω στην ΤΥΠΙΚΗ κ ηχο αθλητικα,.. κ ειμαι πολυ ικανοποιημενος

Johnnie.

εχεις παρατηρησει οτι σε καποια καναλια HD συνηθως απο νοβα οταν χαμηλωνεις την φωνη απο το τηλεκοντρολ της νοβα δεν μειωνεται ο ηχος... δηλαδη πρεπει να παιξεις με την φωνη μονο απο τηλεκοντρολ της τηλεορασης... μονο σε HD καναλια...γνωριζεις γιατι?? συνδεση με HDMI

Потребителско име
killik

Αν κοιτάξεις στο site της LG (http://www.lg.com/gr/televisions/lg-50LF652V/technical-specifications) και συγκεκριμένα στα τεχνικά χαρακτηριστικά --> Smart Share γράφει "Bluetooth wireless headphone connection and control: Ναι"

Ουσιαστικά υποστηρίζει bluetooth όχι για μεταφορά δεδομένων αλλά για τη σύνδεση wireless ακουστικών και χειριστηρίων.

Потребителско име
nkgr

Λόγω του μαύρου την φοβάμαι να πω την αλήθεια, λόγω αυτών που γράφουν στα εξειδικευμένα sites, μπορείς να ποστάρεις κάποια από τα ξένα sites;

Потребителско име