За какво да внимавате

• Пиша въпросите си относно продукта.
  • Избягвам въпроси за наличността, цената и хода на моята поръчка.
  • Защитавам личната си информация и не я публикувам.
  • Не използвам неприлични или обидни изрази.

Вижте подробно условията за ползване за Въпросите за продукта

Всички въпроси
Elina_GKs

Εχω ενα προβλημα με τις επαφες. Ενω εβαλα την sim και εκαμα μεταφορα επαφων, φαικομενικα, ειχε χασει τις μισες. Καποια στιγμη που καλεσα εναν απ'τους "χαμενους" αριθμους, τον εμφανισε με το ονομα που τον ειχα καταχωρησει στο παλιο κινητο (οχι android· ενα nokia x2) και τωρα παλι δεν τον βλεπω πουθενα. Μπορω να κανω καποια ρυθμιση; Ευχαριστω εκ των προτερων.

Потребителско име

1 Отговор

vaios_gounaris

Το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ, με άλλο κινητό. Μέσω υπολογιστή θα μπεις στο gmail σου και θα πατήσεις πάνω αριστερά να βρεις τις επαφές σου. Εκεί θα διαπιστώσεις ότι έχει έναν φάκελο με τις επαφές που φαίνονται τώρα στο κινητό σου και άλλον φάκελο με τις επαφές που έχουν εξαφανιστεί. Θα τσεκαρεις όλες τις "εξαφανισμένες" και θα τις μετακινήσεις στις αρχικές. Κάνοντας έπειτα στο κινητό σου ανανέωση θα εμφανιστούν. Ελπίζω να μην σε μπέρδεψα και πολύ! Στην τύχη το βρήκα και εγώ ψάχνοντας. Η προϋπόθεση είναι να τις είχες αποθηκευμένες όλες στο gmail.

1 Коментар

ElinaGK

Έχω λογαριασμό outlook και δεν ξέρω πού θα βρω τις επαφές. Έκανα εισαγωγή απ'τον outlook στο gmail και βρήκε μόνο έναν λογαριασμό mail τού άντρα μου. Θα ψάξω στον γούγλη μήπως βρω κάποιον άλλο τρόπο μέσα απ'το τηλέφωνο ή με κάποια άλλη εφαρμογή και βλέπουμε. Ευχαριστώ, πάντως!

Потребителско име