Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. 6-7μ αν είναι, πιστεύω θα με καλύψει για την διαδρομή που θέλω να τα περάσω.
Είναι έτοιμο καλώδιο με δικό του βυσματάκι ή μπορώ να βάλω ότι καλώδιο θέλω αν τελικά χρειαστεί περισσότερο;
Η άκρη που κουμπώνει στον αποκωδικοποιητή είναι βίσμα της Samsung και για τα 6 ηχεία. Για το κεντρικό και το μπάσο, το καλώδιο βγαίνει μέσα από το ηχείο, ενώ για τις 4 κολώνες, η κατάτηση του ηχείου είναι απλή, κλασική ηχείου, δηλαδή κόκκινο & μαύρο καλώδιο. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς με τα υπάρχοντα καλώδια να συνδέσεις στον αποκωδικοποιητή άλλα ηχεία ή να χρησιμοποιήσεις τις 4 κολώνες σε άλλο σύστημα, Αυτό δυστυχώς δεν ισχύει για το κεντρικό και το μπάσο.
4 Коментара
Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. 6-7μ αν είναι, πιστεύω θα με καλύψει για την διαδρομή που θέλω να τα περάσω. Είναι έτοιμο καλώδιο με δικό του βυσματάκι ή μπορώ να βάλω ότι καλώδιο θέλω αν τελικά χρειαστεί περισσότερο;
Η άκρη που κουμπώνει στον αποκωδικοποιητή είναι βίσμα της Samsung και για τα 6 ηχεία. Για το κεντρικό και το μπάσο, το καλώδιο βγαίνει μέσα από το ηχείο, ενώ για τις 4 κολώνες, η κατάτηση του ηχείου είναι απλή, κλασική ηχείου, δηλαδή κόκκινο & μαύρο καλώδιο. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς με τα υπάρχοντα καλώδια να συνδέσεις στον αποκωδικοποιητή άλλα ηχεία ή να χρησιμοποιήσεις τις 4 κολώνες σε άλλο σύστημα, Αυτό δυστυχώς δεν ισχύει για το κεντρικό και το μπάσο.
Σε ευχαριστώ και πάλι. Με κάλυψες 100%. Να είσαι καλά.
Χαίρομαι που βοήθησα! Καλή διασκέδαση ;)