За какво да внимавате

• Пиша въпросите си относно продукта.
  • Избягвам въпроси за наличността, цената и хода на моята поръчка.
  • Защитавам личната си информация и не я публикувам.
  • Не използвам неприлични или обидни изрази.

Вижте подробно условията за ползване за Въпросите за продукта

Всички въпроси
vagdog

Καλησπέρα και καλές γιορτές. Θέλω να ρωτήσω αν έχετε άποψη για το ποια μάρκα ανάμεσα σε samsung, LG, Sony έχει καλύτερη ποιότητα ήχου σε home cinema. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Потребителско име

1 Отговор

markospa

Χρόνια πολλά. Σε αυτά τα λεφτά πιστεύω όλες οι μάρκες είναι ίδιας ποιότητας. Θα έλεγα να πας ανάλογα την μάρκα της τηλεόρασης σου. Εγώ που έχω Samsung τηλεόραση πήρα το συγκεκριμένο σετ γιατί συνεργάζεται άψογα με την τηλεόραση μου. Μόλις ανάψω την τηλεόραση, ανάβει μόνο του το home cinema και η τηλεόραση παίζει τον ήχο από εκεί και η ένταση του ήχο αλλάζοντας από το χειριστήριο της τηλεόρασης αλλάζει του home cinema. Βολικότατο, έχω να πιάσω το χειριστήριο του home cinema από την μέρα που έκανα τις αρχικές ρυθμίσεις. Πρέπει όμως να το συνδέσεις στην τηλεόραση με HDMI καλώδιο στην υποδοχή ARC για να μπορεί η τηλεόραση να το ελέγχει αλλιώς αν το συνδέσεις με οπτική ίνα θα στέλνει μόνο ήχο και θα πρέπει να αλλάζεις όλα με το χειριστήριο του home cinama. Το συγκεκριμένο σετ δεν έχει και την τρελή ποιότητα ήχου φυσικά αλλά για τα λεφτά του είναι αρκετά δυνατό και καθαρό

1 Коментар

DimitrisSKR

Και σε τηλεόραση LG συνδεδεμένο στο ARC πάλι λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο με το χειριστήριο της TV μόνο.

Потребителско име