Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

8 Σχόλια

jophiel

Χαχαχα! Καλό το αστειάκι σου...

Ποιο είναι αυτό το "andoid" που γράφεις; Μήπως εννοείς "lag-droid"; Γιατί μετά από κανά μήνα αφού το αγοράσεις αρχίζουν τα κολλήματα (lags).

Πάντως Facebook μπαίνει κανονικά στα windows. Με εφαρμογή ή από τον browser. Η εφαρμογή, μάλιστα, είναι φτιαγμένη από την ίδια τη Microsoft. Βέβαια αν είχες κινητό με windows θα το ήξερες... Κρίμα... Όταν κάποια στιγμή αγοράσεις θα δεις πόσο άστοχο είναι το σχόλιό σου και θα μάθεις πώς είναι να σέβονται τα χρήματά σου και να μην σου πουλάνε ένα κινητό που κολλάει συνέχεια, όπως συμβαίνει με τα "andoid"... :-D :-D :-D

michaelats2001

Exω android και ειμαι πολυ ευχαριστημενη. Τωρα δεν ξερω αν σταθηκα απλως τυχερη. Επισης δεν ειπα Facebook ειπα 0.facebook. εχει και εφαρμογη? :)

jophiel

Αν είσαι ευχαριστημένη, τότε τί μπήκες να κάνεις στο 540;

Δε στάθηκες τυχερή, απλά δεν έχεις εγκαταστήσει πολλές εφαρμογές ή το κινητό σου είναι ακριβό. Αν εγκαταστήσεις πολλές εφαρμογές θα διαπιστώσεις ότι η τύχη σου θα σε εγκαταλείψει. Τα windows πηγαίνουν γρήγορα ακόμα και αυτά που κοστίζουν 70€, είτε έχουν εγκατασταθεί 5, είτε 200 εφαρμογές.

Τουλάχιστον να ενημερώνεσαι πριν μπεις να γράψεις ειρωνικό σχόλιο: το 0.facebook εξαρτάται από τον πάροχο και όχι από τη συσκευή ή το λειτουργικό. Εϊναι μια lite έκδοση του facebook, την οποία δε χρεώνεσαι πακέτα δεδομένων και όχι κάποια ειδική δυνατότητα της συσκευής. Φυσικά και δουλεύει, αρκεί να το υποστηρίζει ο πάροχός σου. Επειδή δεν έχω facebook δεν έχω χρησιμοποιήσει την εφαρμογή, αλλά στην κεντρική σελίδα του 0.facebook μου λέει ότι μπορώ να χρησιμοποιήσω και την εφαρμογή για windows phone για να συνδεθώ. Μακάρι κάποια στιγμή να εμπιστευτείς τα windows και να αγοράσεις κάποια συσκευή, τότε θα καταλάβεις πώς είναι να χειρίζεσαι ένα προϊόν το οποίο σέβεται τον χρήστη του και η εταιρεία του δίνει αναβαθμίσεις ακόμα και μετά από 3 χρόνια από την ημερομηνία κυκλοφορία του και δεν το παρατάει στην τύχη του, όπως πολλοί κατασκευαστές android.

michaelats2001

Καταρχας, υπαρχει προβλημα που θελω να παρω νεο κινητο; Μου αρεσει πιο πολυ αυτο, που ειναι το θεμα; Επισης εσυ/εσεις αρχισες/αρχισατε με τα ειρωνικα σχολια "καλο το αστειακι σου." Τελος δεν ειρωνευτηκια κανεναν. Μια ερωτηση εκανα.

jophiel

Οι φάτσες στο πρώτο σου σχόλιο δηλώνουν ειρωνεία. Στη συνέχεια, στο δεύτερο σχόλιο, επίσης απάντησες με ειρωνεία. Οπότε ή έκανες κάτι λάθος σε αυτά που έγραψες και φαίνονται ειρωνικά ή υποτιμάς τη νοημοσύνη μου.

Τελοσπάντων... Δε θέλω να λογομαχήσω μαζί σου. Με ρώτησες και σου απάντησα. Αν θέλεις αγόρασε κάποιο κινητό με windows για να δεις πώς είναι ένα κινητό που δεν κολλάει και αναβαθμίζεται από την εταιρεία. Αν το κάνεις, σου προτείνω το 640 3G dual, που έχει μικρή διαφορά τιμής από αυτό και είναι πολύ καλύτερο.

Όνομα χρήστη