Γιατί το 640 3g Dual και όχι αυτό? και δεν θελω να ακουσω για το 6 μπροστα απο το 40 σε αντιθεση με το 5 που σημαινει διαφορετικη κατηγορια
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
Γιατί το 640 3g Dual και όχι αυτό? και δεν θελω να ακουσω για το 6 μπροστα απο το 40 σε αντιθεση με το 5 που σημαινει διαφορετικη κατηγορια
1 Απάντηση
Το 640 έχει καλύτερο επεξεργαστή από το 540 (SD 400, αντί του SD 200) καλύτερη (πιο φωτεινή) οθόνη, καλύτερη gpu για παιχνίδια και καλύτερη μπαταρία. Στα υπόλοιπα είναι λίγο πολύ τα ίδια. Η τιμή μεταξυ 640-540 δε δικαιολογείται, εκτός από το ότι το 540 το φέρνει μόνο ένα κατάστημα. Οι διαφορές τους είναι αρκετές (όλες υπέρ του 640), λόγω του ότι ανήκουν σε διαφορετικές κατηγορίες, όπως δηλώνει και το πρώτο ψηφίο τους. Το αναφέρω γιατί χάρις σε αυτό έχουν αυτές τις διαφορές.
4 Σχόλια
Απλα εχει πολυ χαμηλη μπροστινη καμερα. Βλεπω οτι σχολιαζεις πολυ και θα ηθελα την αποψη σου.Μεχρι τωρα ειχα μονο android με καλυτερο ολων το samsung galaxy s3 (to palio).ημουν πολυ ευχαριστημενος μεχρι που μου το εκλεψαν. Δεν θελω να δωσω πανω απο 150 για καινουριο κινητο. Η χρηση που τους κανω ειναι απλη.ελαχιστες εφαρμογες του τυπου fb,viber,wap,messenger κτλ.αντε και κανενα παιχνιδι της μοδας. τωρα βλεπω οτι το galaxy s3 lte (me 1,5g ram) exei 150 και εχω πελαγωσει.ειμαι αναμεσα στο 640,το s3 και το lg magna
Επειδή είχα το Samsung galaxy S3 LTE (έχει 2GB RAM, όχι 1,5) σου λέω ότι και τα 2 είναι μια χαρά. Πρσωπικά θα πήγαινα στο lumia. Ο λόγος είναι ότι έχει μεγαλύτερη οθόνη και καλύτερη μπαταρία. Η κάμερα μη σε απασχολεί. Για απλές selfie είναι μια χαρά, για κάτι καλύτερο κοίτα τα lumia 730/735, που έχουν φακούς Carl Zeiss και 5ΜΡ μπροστινή κάμερα. Ένας άλλος λόγος είναι οι αναβαθμίσεις λόγισμικού. Στα android που αναφέρεις δεν πρόκειται να δωθούν αναβαθμίσεις λογισμικού, σε αντίθεση με το lumia, που θα πάρει 1-2 αναβαθμίσεις ακόμα. Οι αναβαθμίσεις είναι σημαντικές για την ασφάλεια της συσκευής. Τέλος στα lumia δεν υπάρχουν ιοί, spyware ή malware και κάνεις τη δουλειά σου χωρίς άγχος.
Μαλλον σε αυτο θα καταληξω. Καλο το S3 και δεν ειχα παραπονο αλλα προτιμω κατι καινουριο.Το 730 ξεφευγει σε τιμη.Ευχαριστω πολύ για τη βοηθεια, να σαι καλα.
Παρακαλώ. Κι εσύ να 'σαι καλά και, ότι κι αν διαλέξεις, σου εύχομαι να το χαρείς.