να παρω idol 3 η nexus 5x?
Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs
1 Răspuns
Θα σου απαντησω με καθε ειλικρίνεια.Απο θεμα οθονης δεν εχουν σχεδον καμια διαφορα περα απο το μεγεθος οποτε ειναι εξαιρετικες και οι δυο...Απο θεμα καμερας στο nexus εχουμε λιγο καλυτερα αποτελεσματα...Στην μπροστινη καμερα το idol 3 τα πηγαινει καλυτερα...Σε θεμα επιδοσεων αναλογα τι ζητας εσυ...Στο θεμα του ηχου με γιγαντια διαφορα καλυτερο το idol 3...Στο θεμα της αυτονομιας λιγο καλυτερα το idol3 επειδη εχει μεγαλυτερη μπαταρια...Στο θεμα του design το idol 3 ειναι πιο ομορφο και ποιοτικο και επειδη εχει και το πληρες περιστεφομενο μενου που μιλας και απο τις δυο πλευρες...Εχει και double tap για κλειδωμα ξεκλειδωμα με δυο χτυπηματα της οθονης οποτε βολευει πολυ...Για μενα καλυτερη επιλογη το idol 3 με κλειστα ματια...!!!
2 Comentarii
ευχαριστω πολυ για την βοηθεια!
στο nexus 5x ξερεις ποσο περιπου βγαζει η μπαταρια?
Κοιτα με φυσιλογικη χρηση χρηση και τα δυο βγαζουν την μερα.Με βαρια χρηση το idol 3 βγαζει κανα 7 ωρο ενω το nexus 5x βγαζει λιγο παρα κατω...Το μονο πραγμα που τραβαει την μπαταρια στο τελος στο δικο μου idol 3 ειναι τα δεδομενα.Εχω διαβασει πολλους που λενε οτι δεν τελειωνει γρηγορα με mb αρα το δικο μου εχει καποιο θεμα με την μπαταρια....Κατα τα αλλα δεν εχω κανενα προβλημα τα εχω 6 μηνες και με εχει βγαλει ασπροπροσωπο πολλες φορες απο καμερες,αυτονομια,ταχυτητα αλλα εκει που εχει δειξει τα δοντια του ειναι στα ηχεια τα οποια μπορεις να ακουσεις κανονικα ακομη και στο κεντρο της Αθηνας με τεραστια φασαρια,με μηχανακια,αυτοκινητα κλπ....Ειναι παρα μα παρα πολυ δυνατα τα ηχεια....Η καμερα ειναι επισης πολυ καλη,η οθονη παρα πολυ καλη επισης και φανταστικη φωτινοτητα και το design τελειο...Δεν ξερω ποιο θα επιλεξεις αλλα για μενα καλυτερο ειναι το idol 3...Τωρα για το 5x καλυτερη καμερα,λιγο πιο γρηγορο αλλα πλαστικο,χαλια ηχειο κλπ...Δεν ξερω σου ευχομαι να αποφασισεις σωστα....Ηταν η πρωτη φορα που πηρα Alcatel.Και για να καταλαβεις ποσο μου αρεσε το idol 3 σε λιγες μερες βγαινει το idol 4S που ειναι σε επιπεδο galaxy s6 edge/edge plus...Οποτε παω κατευθειαν εκει...!!!