За какво да внимавате

• Пиша въпросите си относно продукта.
  • Избягвам въпроси за наличността, цената и хода на моята поръчка.
  • Защитавам личната си информация и не я публикувам.
  • Не използвам неприлични или обидни изрази.

Вижте подробно условията за ползване за Въпросите за продукта

Всички въпроси
Periklhs1982

@Πατζος συγνωμη αλλα εγω με την ιδια καρτα παιζω Assassin's creed syndicate στο very high οχι ultra και εχω 30- 35 fps και 1080p και εαν βαλω ultra 20-24 fps εσυ πως καταφερες με αναλυση 2κ (1440p) να ποιασεις 35 fps στα ultra (δηλαδη ολλα στο full) ???

Потребителско име

1 Отговор

Πατζος

@giorgos231 Ξέρω εγώ άμα έχεις τροφοδοτικό επεξεργαστή και ram ότι νανε και δεν έχεις καθόλου airflow ότι κάρτα και να βάλεις το ίδιο θα είναι και άμα δεν το έχεις αυθεντικό χάνει άλλα 2-5 fps

4 Коментара

Periklhs1982

@Πατζος

τροφδοτικο:Corsair CS Series 850W Modular 80 PLUS Gold
CPU: AMD FX-8350 Box ( OC: 5.3 GHz)
RAM: G.Skill Sniper 16GB DDR3-2133MHz
για το airflow που λες εχω 3 (140mm) φανακια noctua " Noctua NF-A14 PWM " σχεδιασμενα για airflow και 4 (120mm) επισης σχεδιασμενα για καλο airflow "Noctua NF-F12 PWM" λοιπον μην λες μπουρδες πριν απο 7 περες πηρα στα χερια μου την 980ti msi edition και δεν εχει καμια σχεση ουτε σε επιδωσεις ουτε σε θερμοκρασιες προσωπικα ημουν amd fan boy αλλα μετα απο αυτα που ειδα... anyway εγω ολλα αυτα τα εγραψα ετσι για να ξερουν και οι μελλοντικη αγοραστες τι γινεται επισης ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ συγνωμη για τα ορθογραφικα μου!

Πατζος

@giorgos231 πάλι καλά που το κατάλαβες για την ορθογραφία.Άμα είχα λεφτά για 980ti δεν θα συζητούσα για amd και εκτός από αυτό για ποιο λόγο πήρες amd επεξεργαστή όλοι τους είναι άθλιοι εγώ έχω τον i5 6600k και την 980ti την λυπήθηκα με αυτόν τον επεξεργαστή

Periklhs1982

@Πατζος το τι κανω εγω και η ορθογραφια μου δεν σε ενδιαφερει επισης το ξερω οτι η amd ειναι μαπα (παλια ηταν τερατα) αλλα μαζευω λεφτα γεια εναν intel i7 5390k

papageorgechann

@giorgos231 ο 8350 παιζει καλα στα ultra μονο lol minecraft και pacman :P . btw μην παρεις 5930k παρε 5820k . και sli να θες να κανεις ΚΑΜΙΑ καρτα δεν εχει διαφορα απο pcie x16 σε pcie x8 γιατι ειναι ολες ακομα αδυναμες . οποτε τσαμπα τα 200 ευρω παραπανω.

Потребителско име