Καλησπερα σε ολους παιδια μια ερωτηση θα ηθελα να κανω επειδη εχω βαλει στο ματι να παρω το meizu m2..Αν εχει καλη καμερα(μπροστινη κ πισω)και αν αξιζει για 200€ γιατι δεν εχω ξαναπαρει κινεζικο κινητο...
Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an
Καλησπερα σε ολους παιδια μια ερωτηση θα ηθελα να κανω επειδη εχω βαλει στο ματι να παρω το meizu m2..Αν εχει καλη καμερα(μπροστινη κ πισω)και αν αξιζει για 200€ γιατι δεν εχω ξαναπαρει κινεζικο κινητο...
4 Antworten
εχω από τις γιορτες στην κατοχή μου το συγκεκριμενο κινητο.Ειναι παρα πολύ καλο τρομερη καμερα πολύ γρηγορο ουτε κολαει γενικα πολύ καλη επιλογή για τα χρηματα του...Προσοχή μιλαω για κινητο που είναι internasional version ...ελπιζω να βοηθησα...
Φίλε μου κι εγώ το χα βάλει στο μάτι να το πάρω της αδερφής μου γιατί το s3 neo που είχε της πήρε νερά! Ευτυχως (για την τσέπη μου) το ρύζι έκανε φοβερή δουλειά! Δυστυχώς δε μπόρεσα να δω από κοντά αυτό το όμορφο κινητό! Το συγκεκριμένο φαίνεται να είναι το καλύτερο σε αυτά τα χρήματα και η meizu από τις καλύτερες κινέζικες εταιρείες! Η κάμερα είναι της samsung και η μπαταρια της sony! Το μόνο μειονέκτημα ο ίσως λίγο αργός επεξεργαστής! http://www.meizu.com/en/products/m2note/features.html