Δοκίμασε καποιο παιδι να βάλει microSDHC Pro speed U3 μεχρι 32 gb αν τρεχει κανονικά?? και αν ειδε διαφορα? σε σχεση με καποια απλη περιμένω την απάντηση σας ...
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
Δοκίμασε καποιο παιδι να βάλει microSDHC Pro speed U3 μεχρι 32 gb αν τρεχει κανονικά?? και αν ειδε διαφορα? σε σχεση με καποια απλη περιμένω την απάντηση σας ...
1 Απάντηση
Εγώ έχω βάλει την sandisk extreme 32gb U3 και την έχω σαν internal storage.
Πάει άψογα και δεν έχω δει την παραμικρή διαφορά ειδικά στην κάμερα που πάνε οι φωτογραφίες κατευθείαν στην sd.
Όπως και στις εφαρμογές που είναι στην sd. Facebook,messenger όλα κατευθείαν.
http://www.skroutz.gr/s/7379805/Sandisk-Extreme-microSDHC-32GB-U3-with-Adapter.html
3 Σχόλια
Εννοώ στην ταχύτητα αν είδες διαφορά όπως στο τραβηγμα συνεχόμενων φώτο άνοιγμα εφαρμογών κτλ γιατί έχω δοκιμάσει δύο κάρτες αλλά δεν είναι u3 speed είναι Ata10 και η δύο αλλά σερνονται οι εφαρμογές στο άνοιγμα.. η συγκεκριμένη κάρτα είναι Read Speed: up to 60MB/s5 και Write Speed: up to 40MB/s5 δεν είναι χαμηλή ταχύτητα για τα χρήματατα της?
Παρε την toshiba exceria pro που δοκιμασα εγω. Δεν εχει μεγαλη διαφορα στην ταχυτητα στο moto αλλα ειναι πληρως συμβατη για μετατροπη σε εσωτερικη μνημη. Και οι εφαρμογες τρεχουν κανονικα απο αυτην χωρις προβληματα.
Ναι δεν είδα καμία διαφορά στο συνεχόμενο τράβηγμα φωτογραφιών. Για τα λεφτά της και την απόδοση είναι ό,τι πρέπει.