Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
ioanna.kalantzi

Καλησπέρα σας, Σκέφτομαι να αγοράσω αυτό το smartphone με μία αναβάθμιση που παίζει σε αυτή την κατηγορία χρημάτων που ανήκει το Motorola 3rdG. Όμως με έχουν διχάσει εντελώς τα σχόλια!!! Έχει καλή κάμερα ή δεν έχει ;;, κολλάει ή δεν κολλάει ;;, τελικά αξίζει ή να κοιτάξω κάτι άλλο!!. Κυρίως με ενδιαφέρει να έχει καλή κάμερα, δεν με ενδιαφέρει να έχει παιχνίδια και να μην κολλάει πολύ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις όποιες απαντήσεις!!!.

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

stevenGR

Έχει παρά πολύ καμερα. Εδώ πέρα την ίδια χρησιμοποίησαν στην κατασκευή του Nexus 6.

2 Σχόλια

ioanna.kalantzi

Λοιπόν για να μην σας κουράζω κατέληξα. stevenGR Είμαι ανάμεσα σε motorola 3rd G και LG Zero, κυμαίνονται περίπου στην ίδια τιμή.. Ποιο θα διάλεγες και γιατί;

stevenGR

Θα επέλεγα το Moto G 3rd Gen που το έχω πάνω από μισό χρόνο. Τα χαρακτηριστικά των δύο είναι σχεδόν τα ίδια. Οι διαφορές είναι πως το zero έχει καλύτερη μπροστινη κάμερα. Από την άλλη το Moto G3 είναι αδιάβροχο, έχει καθαρό Android και θα πάρει Android Nougat που το zero πιθανόν να μην πάρει. Οπότε πήγαινε στο Moto g3. Εάν μπορέσεις να πάρεις και την έκδοση των 2GB ram τότε ακόμα καλύτερα!

Όνομα χρήστη
zo0

Κοιταξε Ιωάννα το κιν πριν από ενα χρόνο ηταν οτι καλυτερο κυκλοφορουσε στα χρήματά του ( valeu for money) και αν σκεφτεις οτι στις αρχες του 2015 ειχε γυρω στα 230δολαρια και ηταν valeu for money για τοτε δλδ για κινητα μεχρι 250 δολάρια ... Φανταστική κάμερα ημέρας θα σε αποζημίωση σε σκοτεινά σημεια μέτρια εως και κακά θα πω , απο κολληματα δεν εχω προβλήματα προσωπικά μονο σε καποιες πολυ βαριες εφαρμογές ειχα δυσκολιες κ κολλήματα, αν το θελεις για viper, messager, Facebook καναδυο εξτρά εφαρμογουλες και καναδυο χαλαρά παιχνιδάκια συν σερφαρισμα ειναι σούπερ... Δεν κολλάει!! Πιστεύω να βοήθησα..

1 Σχόλιο

ioanna.kalantzi

Ναι με βοήθησες αρκετά!! Δεν το θέλω για "βαριά"χρήση, ανήκω θα έλεγα στην κατηγορία "entry level user" για αυτές τις εφαρμογές που ανέφερες και εσύ το σκεφτόμουν, όπως facebook, skype, instagramm για αυτό κυρίως με ενδιαφέρει αν έχει καλή κάμερα που να βγάζει αξιοπρεπείς φωτογραφίες. Δεν ζητάω να βγάζει τις τέλειες, για αυτό υπάρχουν οι επαγγελματικές φωτογραφικές μηχανές.. Απλά πραγματικά διάβασα κάποια σχόλια - ελάχιστα βέβαια - που ήταν πολύ αρνητικά ως προς την μπροστινή κάμερα, κάποιος είπε ότι έβγαζε μέχρι και κουκκίδες και ένας άλλος χρήστης είπε ότι μόλις έκανε την αναβάθμιση στο 6.0.1 η εσωτερική κάρτα του διέγραψε όλα τα αρχεία (!). Δεν ξέρω τι παίζει με αυτό.. Για τη χρήση που αναφέρεις το θέλω και νομίζω θα είναι μια χαρά και με τέτοια τιμή πια που για τον λόγο που θέλω δεν χρειάζομαι κάτι άλλο νομίζω!!. Σε ευχαριστώ για την απάντηση !!. :)

Όνομα χρήστη