Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
thodoris karastogiannis

Καλησπέρα. Έχω ενα j5 του 2015 (8gb) και εδω και 2 εβδομαδες μου βγαζει ''το πληκτρολογιο samsung διακοπηκε''. Ξερει κανεις τι μπορω να κανω? να σημειωσω οτι δεν εχω πειραξει τιποτα οσον αφορα το πληκτρολογιο απο πουθενα!! ουτε ειχα καποιο αλλο πληκτρολογιο κατεβασμενο...

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

Όνομα χρήστη
dimos_ka
  1. Θα πας Ρυθμίσεις
  2. Εφαρμογές
  3. Διαχειριστής εφαρμογών
  4. Θα πατήσεις πάνω δεξιά το ΠΕΡΙΣ.
  5. Από το μενού που θα σου βγάλει θα επιλέξεις Εμφάνιση εφαρμογών συστήματος
  6. Από την λίστα εφαρμογών συστήματος που θα σου εμφανίσει ψάχνεις κατεβαίνοντας την εφαρμογή Πληκτρολόγιο Samsung και πατάς επάνω της.
  7. Πατάς μετά Χώρος αποθήκευσης
  8. Και μετα ΕΚΚΑΘΆΡΙΣΗ ΔΕ..(ΔΟΜΈΝΩΝ).
  9. Θα σου εμφανίσει ενα μήνυμα ενημέρωσης για το τι θα διαγράψει και για να συνεχίσει θα πατήσεις ΔΙΑΓΡΑΦΉ.

Με αυτό τον τρόπο δεν θα σου ξαναβάλει το μήνυμα ότι το πληκτρολόγιο Samsung διακόπηκε. ΑΛΛΑ. Θα πρέπει να ξαναεγκαταστήσεις την ελληνική γλώσσα στο πληκτρολόγιο μόνος σου.

1. Ρυθμίσεις.
  2. Γλώσσα και εισαγωγή.
  3. Κατω απο το Προτιμ. πληκτρολ. και εισαγωγ. πατάς Πληκτρολόγιο Samsung
  4. Κάτω από το Γλώσσες και τύποι θα δεις μόνο το English(UK). Σε εμένα αυτό έβγαλε. Κάτω από αυτό έχει ένα πράσινο + μέσα σε κύκλο και δίπλα λέει Προσθήκη γλώσσ. εισαγωγής. Το πατάς και
  5. Από τις Διαθέσιμες γλώσσες ψάχνεις πιο κάτω Ελληνικά. Πατάς επάνω, το κατεβάζει μέσω ίντερνετ και όταν ολοκληρωθεί έχει πλέον ελληνικά στο πληκτρολόγιο Samsung.
Όνομα χρήστη