Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

JBy

Τι χρήση κάνεις; Παιχνίδια, online κλπ;

Αν ανοίξεις το WiFi το πρωί σπίτι σου και φωτεινότητα μαζί για 5-6 ώρες και παραπάνω θα έχεις μπαταρία.

Για έχω με φωτεινότητα είναι καλό να κάνεις εναλλαγές καλύτερα, αν θέλεις δηλαδή να κρατήσει η μπαταρία σου ένα βράδυ που θα είσαι έξω ή ένα πρωί μπορείς, το βράδυ πιο εύκολα, την μέρα έτσι κι έτσι, εμένα κρατάει πάντως, συνήθως τις Τρίτες είμαι έξω περίπου 8 ώρες γυρνάω σπίτι με 38-45% μπαταρία, και αυτό με εναλλαγές στην φωτεινότητα στα δεδομένα κλπ. Δεν ξέρω αν σε βοήθησα, αλλά προσπάθησα.

Όνομα χρήστη
Alexandros_El

Μέτριο προς κακό. Με 5.5 ίντσες οθόνη η 2.600 μπαταρία είναι μικρή. Αν ενεργοποιησης την εξοικονόμηση stamina σου κλείνει τα δίκτυα, οπότε είναι πρακτικά άχρηστο αν θέλεις να είσαι συνέχεια online.

2 Σχόλια

JBy

Μπορεί να είναι μικρή συμφωνώ σε αυτό, θα έπρεπε να ήταν το ελάχιστο ή έστω 2900-3000mAh

Στην ενεργοποίηση της staminas ναι μεν σου απενεργοποιεί τις εφαρμογές όσο είναι κλειδωμένο αλλά υπάρχει δυνατότητα να ενεργοποιήσεις εφαρμογές που χρειάζεσαι ώστε να είσαι online και να σου έρχονται ειδοποιήσεις.

nikosdll

Αυτο λενε ολοι. Ευχαριστω Αλεξανδε. Έτσι δικαιολογει κ την τιμη του. Πρωτοκολλο γρηγορης φορτισης υποστηριζει?

Όνομα χρήστη