Τι να προσέξω
- Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
- Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
- Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
- Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
3 Σχόλια
Το έχεις ? Είσαι ευχαριστημένος?
όχι δεν το έχω αγοράσει ακόμα αλλά μάλλον θα περιμένω κάτι με snapdragon 820. Εξαρτάται τι ζητάς...Το tablet το έχω δουλέψει στη δουλειά μου. Είναι πολύ ικανοποιητικό για ένα μέσο χρήστη, αλλά για κάποιον που κοιτάει να πάρει το καλύτερο δυνατό για τα λεφτά του, δεν αξίζει τα 480 ευρώ σε καμία περίπτωση. Ενδεικτικά στο amazon.co.uk το έχει 362 ευρώ! Συμφέρει αν το θέλει κανείς να το παραγγείλει από Αγγλία (ούτε τελωνεία ούτε τίποτα), από να το πάρει από Ελλάδα. Έχω διαβάσει ό,τι υπάρχει από review και σχόλια χρηστών και καταλήγω ότι ναι μεν είναι αξιοπρεπές αλλά σημαντικά λιγότερο των προσδοκιών. Μπαταρία απαράδεκτη, cpu του Note 4, σ' όλα τα high end benchmarks είναι κάτω του μετρίου. CAT 4 (μόνο), υψηλή ακτινοβολία για samsung επίσης. Η οθόνη είναι εξαιρετική αλλά στο μοντέλο των 8 ιντσών έχουν χρησιμοποιήσει τεχνολογία για βελτίωση του sharpness που έχει δημιουργήσει artifacts γύρω από εικονίδια κατά λεγόμενα των συντακτών του anandtech που εγώ δεν παρατήρησα αλλά πάλι μπορεί να κατάλαβα λάθος τι εννοούν. Σε παραπέμπω στο review τους (και πολλών άλλων)που είναι απογοητευτικό αν είσαι enthusiast όπως εγώ και όχι ένας μέσος χρήστης... Όσοι διατείνονται ότι είναι απίστευτο και άλλα τέτοια απευθύνονται σε καταναλωτές, όχι λάτρεις..Το ότι είναι το λεπτότερο και ελαφρύτερο tablet προς επιβάρυνση σχεδόν κάθε άλλου παράγοντα της συσκευής, μόνο ως αστείο μπορώ να το εκλάβω...
Σ ευχαριστώ πολύ για το κατατοπιστικο σου review !
Όντως κι εγώ που το δούλεψα δεν μπορώ να πω ότι ξετρελάθηκα!
Ναι μεν ελαφρύ και με ωραίες αναλογίες αλλά δυστυχώς στην απόκριση δεν έμεινα ικανοποιημενος !
Βλέπεις φίλε μου κι εγώ είμαι απαιτητικός χρήστης!
Το θέλω για παιχνίδια και επειδή είμαι λάτρης της Samsung,
Θα ήθελα κάτι πιο δυνατό αλλά απ ότι βλέπω η Sam δεν μας κάνει τη χάρη να βγάλει εν Tablet της προκοπής! Τσιγκουνευονται ακόμη και το φλας στην φωτογραφική!
Βάλανε τον 5433 αντί για τον 7420!
Χαμηλώσαν την μπαταρία και το χρεώνουν και πανάκριβα!αν είναι δυνατόν?
Αναμένουμε !