Λοιπόν.Δεν διαθέτω το κινητό , αλλά το έχω κάνει test από πάνω μέχρι κάτω χωρίς να αφήσω τίποτα όρθιο μιλάμε ,εκμεταλεύοντας πως έχω φιλαράκι με μεγάλο κατάστημα κινητής τηλεφωνίας.
Η Τιμή του δεν είναι απλά διαστημική , αλλά είναι ουράνια και προέρχεται από τον πλανήτη Άρη σε σχέση με αυτά που παρέχει ,διότι στην ουσία είναι ένα παραδοσιακό Apple iPhone με διαφορές που " σχεδόν " δεν κάνουν καμία αίσθηση.Το ότι έχει 128GB δεν λέει πραγματικά απολύτως τίποτα , εφόσον πολλαπλά τηλέφωνα σε Ναυαρχίδες εταιριών σας δίνουν την ευκαιρία με κάρτα μνήμης να έχετε τον χώρο αυτό.Η Ταχύτητά του αποδείχθηκε πιο αργή στα πάντα από ένα κινητό των 280 ευρώ , που δεν χρειάζεται να πω πιο είναι , για να μην έχει κάποιος την εντύπωση πως το κάνω διαφήμιση.Η cam του πάρα μα πάρα πολύ καλή , αλλά θα μπορούσε να ήταν καλύτερη και με μεγαλύτερα mpx από την στιγμή που μιλάμε για ένα κινητό των 1.100 ευρώ.Όμως είναι φανταστική.Ανάλυση οθόνης μέτρια , σε βαθμόενός κινητού των 400 ευρώ.Θα ενθουσιαστεί μόνο αυτός που από ένα τηλέφωνο των 20 ευρώ αποκτήσει απευθείας αυτό.Αν είναι δυνατόν με 1.100 ευρώ να μιλάμε για ανάλυση 1080 x 1920 pixels.
Ήχος κάτι τραγικό για τα χρήματα αυτά.Έχει έναν ήχο που θυμίζει κινητό των 100 ευρώ, απλά είναι καθαρός.Καθαρός μεν , αλλά βαθύς , ΟΧΙ πολύ δυνατός , και δεν διαθέτει και αυτά που έπρεπε να διαθέτει για τις Μέγιστες ρυθμίσεις του.Video φανταστικά.Στον τομέα αυτό είναι πραγματικά καταπληκτικό.Στην ουσία για να μην σας κουράζω , στην συγκεκριμένη κατασκευή πληρώνετε τα εξής :
1. Όνομα
2. Το πολύ όμορφο style που διαθέτει
3. Το σώμα του κινητού τηλεφώνου που είναι φτιαγμένο από υλικό προηγμένης τεχνολογίας και ΟΧΙ από απλό πλαστικό
4. Τα 128GB
4 Comentarii
Ο άνθρωπος είπε απλά τη γνώμη του!Δεν χρειάζεται να "αρπάζεσαι" λες και είσαι μέτοχος στην Apple!(εκτός φυσικά κι αν είσαι γιατί με τόσα λεφτά που έδωσες γι' αυτό το κινητό, εγώ παντρευόμουν!) Επιπλέον επεδή είμαι πωλητής σε γνωστή αλυσίδα καταστημάτων τεχνολογίας και όχι μόνο, έχει κάποια points ο φίλος σε αυτά που λέει. Κι όσο ακριβή κι αν είναι η class 10 sd, σίγουρα δεν φτάνει το ποσό του iphone. Αν εσύ για τα λεφτά που έδωσες είσαι ευχαριστημένη μπράβο σου!Επέτρεψε μας να έχουμε μεγαλύτερες απαιτήσεις οι υπόλοιποι!
Δεν θα σου δωσω και λογαριασμο για τις επαγγελματικες μου δραστηριοτητες!
Δεν με απασχολει το τι θα εκανες εσυ με τα χρηματα που εδωσα εγω για το κινητο. Το vfm ειναι διαφορετικο για τον καθε ανθρωπο.
Το οτι δουλευεις σε γνωστη αλυσιδα καταστηματων δεν μου λεει τιποτα απολυτως, και απο την εμπερια μου μπορω να πω οτι ειστε ασχετοι, αλλα ας μην γενικευω!
Εσυ και ο op εχετε προβλημα με το iphone ή με το iphone 128gb;
Πες μου σε παρακαλω ποιο κινητο των 280ε ειναι καλυτερο; Μιλα μου λιγο για το dac του iphone και ποσο χαλια ειναι..
@efoula23 @xperiapro200044, θα σας παρακαλούσα η συζήτηση, επειδή νιώθω πως πάει να ξεφύγει να διατηρηθεί στα επίπεδα που είναι και να επικεντρωθεί μόνο σε συζητήσεις περί του κινητού. Καλή συνέχεια!
Εφη για να μην σε κουραζεσαι , και για να μην κουραζεις και τον xperiapro200044 που σαφως είναι πιο γνωστης από σένα ως εργαζόμενος σε κατάστημα κινητης τηλεφωνίας , θα σου αναφέρω πως αυτή την στιγμή σε προκαλώ να δεις σε όλο το διαδίκτυο όπου και αν θες , σε όποιο link και αν θες , και απλά δες τα ηχεία και τον ήχο του Alcatel OneTouch Idol 3 που είναι 240 ευρώ τηλέφωνο , ώστε να κλαις με άνεση τα 1.100 ευρώ που έχεις δώσει.Πάρε ένα δείγμα πως τα 240 ευρω είναι επίσημα μπροστά Παγκόσμια από τα δικά σου 1100 ευρώ https://www.youtube.com/watch?v=DQgSL4eotcw Για να μην σου πω άλλα κινητά των 400 ευρω που πραγματικά το κάνουν εντελως ξεφτίλα στην κυριολεξία το I-phone.