What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
efoula23

@hondarepsol Το βλεπεις οτι το βιντεο ειναι για το 6 plus, ενω εμεις μιλαμε για το 6s plus..
Τα λεφτα μου δεν τα κλαιω, κουμαντο να κανεις στο δικο σου πορτοφολι.
Βλεπεις τον ηχο απο ενα βιντεο στο youtube και στο ποσο δυνατα ακουγεται; Δεν εχεις ιδεα απο ποιοτικο ηχο, flac/alac/wav και custom iems μαλλον ειναι λεξεις αγνωστες σε εσενα.
Τα iphone ειναι ποιοτικες συσκευες που αντεχουν στον χρονο και δουλευουν απροβληματιστα για χρονια, αν εσυ δεν θελεις να διαθεσεις χρηματα για την αποκτηση τους ειναι αλλο θεμα. Τα σχολια τυπου "θα κλαις τα χρηματα σου" ειναι τελειως ατοπα. Στο εν λογω βιντεο, που παρεθεσες, δεν ειδα το πως κανει σκονη το iphone. Τωρα το πως ενας υπαλληλος σε καταστημα κινητης τηλεφωνιας ειναι γκουρου της τεχνολογιας μονο εσυ το ξερεις..
Αυτοι που επιλεγουν apple συσκευες ξερουν γιατι τις επιλεγουν, ουτε benchmarking κανουν, ουτε τιποτα. Ολα δουλευουν απροβληματιστα και αυτο μας αρκει, εαν δεν μας ηταν αρκετο τοτε θα πηγαιναμε αλλου.

Username

1 Reply

tilemahosiak

Δεν διαφωνώ αλλά την ίδια απροβλημάτιστη λειτουργεια έχουν και τα 5 5s 5c.

Υ.Γ.δεν θέλω να πάρω μέρος στη συζήτηση απλά να σου το πω

Υ.Γ (2) το 5c &το 5s κανουν 300-500 ευρώ

Υ.Γ. (3) αυτή Ειναι τιμή

Υ.Γ. (4) δεν υπάρχει λόγος να μαλωνεται για ένα κινητο

Υ.Γ. (5) το ξερω πως το 5 δεν πουλιεται

1 Comment

efoula23

Την ιδια αποψη εχω για ολα τα iphone, πολυ καλη ποιοτητα και το ξερω μιας και εχω χρονια τωρα iphone. Τωρα συζηταμε για τα νεα μοντελα ομως :)
Δεν μαλωνουμε για ενα κινητο, απλως καποιοι θελουν να κανουν κουμαντο στην τσεπη αλλων..

Username