Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Billis_Spartsis

Συν χθες 21 Μαρτιου βγηκε το ολοκαινουριο Iphone SE με οθονη4' ρετινα, αναλυσαρα 1136 x 640 διπυρηνο Α9 και Μ9 με ταχιστο download ταχιστο touch id ομως χωρις 3d touch 12 mp καμερα οπισθια με slow mo,εγγραφή σε ανάλυση 4Κ (3840 x 2160) για να δειτε την αναλυσαρα που διαθετουν τα iphone,τριπλο ζουμ, αναλυση οθονης 1080p (1920 x 1080), selfie 1,2 mp και σε πολυ αργη κινηση να φτανει τα 720p ενω ταυτοχρονα retina flash για τις selfie. Τελος για να μην πολυλογω το προβληματακι με τον ηχο που εκανε στον περιεργο φωτισμο διορθωθηκε.Τιμη μονο 399 δολαρια το 16gb πολυ φτηνο .ταχύτητα δικτύου (4Γ LTE 150Mbps και Wi-Fi 802.11ac 433Mbps), ενώ έχει ταυτόχρονα τρομερή τεχνική δύναμη (η οποία ενδέχεται να αποδειχθεί μεγαλύτερη κιόλας των 6S/6S Plus, καθότι η οθόνη των 4 ιντσών «τρώει» λιγότερη ισχύ, άρα αυτή που θα βιώνει ο χρήστης θα είναι μεγαλύτερη). Τέλος, το νέο smartphone της Apple προσφέρεται σε τέσσερα διαφορετικά χρώμα, Silver, Gold, Space Grey και Rose Gold. Δηλαδη με λιγα λογια απο εξω ειναι σαν το 5σ ενω από μεσα σαν το 6s.
Το μηλο εγγυαται. Ακομη για χρηστες Apple οι οποιοι θελουν iphone σε προσιτη τιμη το SE ειναι το καταλληλο για αυτους.
Τελος οπως ειπα εχω συγκρινει πολλα κινητα και κανω σε πολλα κριτικες. Σε πολλους φιλους μου εχω δωσει συμβουλες για κινητα και τους οδηγησαν προς iphone και πολλοι απο αυτους με ευχαριστουν ακομη.

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

2 Σχόλια

IwannaAndredaki

Καλα ενας χρηστης apple που θελει κινητο σε προσιτη τιμη θα παει για 5ς

Όνομα χρήστη