Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
kagouras

πολυ καλο κινητο,ερχομαι απο note 3 kai lg g3, καθολου lag μετα απο 5 μηνες χρηση, που τα αλλα βάραιναν με βαλε βγαλε εφαρμογες μετα απο κανα μηνα.Ειναι 4g+ που σημαινει οτι κατεβαζει με 300mbps, και τρωει την μπαταρια μιση φορα ποιο γρηγορα απο το απλο 4G.Με 3g ανετα 1 μερα.Να ξέρετε οτι η καμερα (21mpx )σε αναλυτικοτητα και φακο ειναι καλλυτερη και απο s7 που εκανα συγκριση, και ειναι ακαριαια. ακομα και σε θορυβο σε μεtριο φωτισμο. Η motorola δινει πολυ βαρος στο user expirience Και πραγματι ειναι καλλυτερη απο τις αλλες 2 μεγαλες εταιριες android σε βαθος χρονου.

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

Όνομα χρήστη

3 Σχόλια

kast172738

θα εκπλαγείς με πόση ευκολία μπορείς να χειριστείς ένα κινητό με οθόνη 5,7", πόσο εύχρηστο είναι στην καθημερινή σου δραστηριότητα, τόσο που καμμιά φορά τα βάζω δίπλα δίπλα με το Note 4 να δω αν όντως έχουν την ίδια οθόνη η ξεγελάστηκα στην αγορά χα χα, αν και θα ήταν ίσως πολύ χρήσιμο από την πλευρά της εταιρίας να υιοθετήσει η έστω αντιγράψει το κολπάκι της samsung η ακόμη καλύτερα της Huawei για σμίκρυνση της οθόνης με τον αντίχειρα ( swipe ), έστω όμως κι έτσι είναι μια χαρά, και κάτι ακόμη όχι ότι δεν έχει ελλείψεις, μην τρελαθούμε κιόλας, ειδικά στον χαμηλό φωτισμό παιδεύεται πολύ το καημένο να βγάλει σωστή φωτό, την ημέρα δεν το συζητάμε, μοιράζει πόνο λίιιγο σταθερο χέρι να έχεις, ενώ και μπαταρία του φεύγει νερό, αλλά συμβαίνει κάτι το παράδοξο με αυτό το κινητό, όσο πλήρη κινητά και να έχουν βγει, είναι το μοναδικό που σου δίνει την αίσθηση του ΠΟΛΥΕΡΓΑΛΕΙΟΥ, είμαι σίγουρος ότι αυτό θα το βεβαιώσουν κι άλλοι κάτοχοί του και θα το διαπιστώσεις κι εσύ αν προχωρήσεις στην αγορά του

adreas32

αρκει μη χαλασεξ κ χρειαστει service. σταματησε να φορτιζει μετα απο διμηνο αγορα κ δεν το καλυπτει η εγγυηση. και το εστειλαν Ιρλανδια .παντως η εγγυηση δεν το καλυπτει.

Όνομα χρήστη